Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2011, 11:18:51
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Nu e bine sa ignoram ateul. Eu stiu ce spun. Am fost atee si stiu ce simteam atunci. Si iata-ma astazi crestina ortodoxa. Acum ma imbratisati? acum 20 ani m-ati fi imbratisat? aici este cheia.
Sigur că ai fi fost îmbrățișată și acum 20 de ani dacă ai fi vrut. Și eu am fost ateu spre mâhnirea tatălui meu, care în loc să mă croiască să-mi vină mintea la cap, m-a tratat cu blândețe și l-a lăsat pe Dumnezeu să acționeze în viața mea.
Problema ateilor este că nu vor să afle cu adevărat ceva sau să fie îmbrățișați cum ai spus. (Nici eu nu vroiam atunci, eram deștept nevoie mare, elaboram argumente cosmologice și antiteologice „în draci și cu dracii”, îl provocam pe tatăl meu la discuții cu nerușinare, îmi afirmam ateismul cu obrăznicie, de fapt, toți ateii sunt obraznici, bietul meu tată care nu citise atâta, dar știa în mod sigur ceva și mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns astăzi să știu ce știa și el fără să fi cunoscut vreodată parcursul meu sinuos!).

"Iată, Eu stau la ușă și bat". Iisus Hristos bate, dar nu intră fără voia ta. Eu ca și creștin, îți "bat la ușă", îți explic, îți spun, dar dacă tot n-ai priceput și continui să hulești ceea ce eu iubesc, voi ține seamă de sfatul Mântuitorului: „Și dacă într-un loc nu vă vor primi pe voi, nici nu vă vor asculta, ieșind de acolo, scuturați praful de sub picioarele voastre, spre mărturie lor. Adevărat grăiesc vouă: Mai ușor va fi Sodomei și Gomorei, în ziua judecății, decât cetății aceleia.” (Evanghelia după Marcu, VI, 11)

Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.

Last edited by I.Calin; 04.01.2011 at 11:21:02.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvânt despre venirea lui Antihrist și pentru sfârșitul lumii clujeanul33 Generalitati 14 07.05.2010 23:38:20
Cuvant de folos pentru suflet monica.miholca Rugaciuni 0 06.02.2009 21:58:04