Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2011, 15:11:57
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Hai ca m-ai facut sa ma holbez cateva minute la cutiile de lapte din frigider si nu am sesizat nici o cifra la care faci tu referire.....

E prima data cand aud asa ceva,nu te contrazic, ca de aceea am deschis topicul, sa spuna fiecare ce stie...dar am sa fiu atenta la aceste cifre cand cumpar lapte...Multumesc!

Cat despre laptele de la automate, e cel mai suspect lapte pentru mine.Eu una,nu am deloc incredere in el.Dar observ ca are mare trecere.
Eram in Italia, lucram impreuna cu un turc. Intr-o zi am mers la cumparaturi si i-am aratat treaba cu codurile care se pare ca sunt internationale. A ramas socat, apoi a sunat la ai lui in Turcia sa le zica...

Cand mergi in magazin, sa te uiti la raft la mai multe cutii de la firme diferite. Poate ca ai nimerit acum o cutie "proaspata".

Eu am crescut la tara si sunt pretentios la lapte. Nu beam de la oricine. Iti garantez ca o sa-ti placa laptele de la "dozator": face spuma cand il fierbi (nu e degresat), e ieftin, e curat (am si renuntat sa-l mai strecor) si e gustos. Nu s-a taiat niciodata.

Ascultați Noul Testament ortodox online.

Last edited by Florin-Ionut; 21.01.2011 at 15:14:01.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi absolutep0wer Generalitati 27 03.04.2015 14:03:44
Otrava pe care o mancam anna21 Generalitati 108 14.02.2012 05:20:29
Mai mancam porc ...sau.. sunsray Spiritualitatea ortodoxa 22 13.12.2011 08:55:36
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese absolutep0wer Generalitati 1 31.08.2010 08:09:11
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! cosminelu2006 Umanitare 2 11.06.2009 13:37:54