![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(in general, nu prea cred ca exista multi pe forumul acesta cu obiceiul de a bea "un paharel" ) Dar dupa acest comentariu imi explic mai bine unele din mesajele tale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Yeshua atunci cum de a baut vin la cina cea de taina, si nu a considerat vinul ca fiind interzis in post? Iar o dam pe povesti de-ale lui Harap Alb. Muuulte, mult prea multe sunt imaginate de noi din motive bizare deseori obscure! Baiatul tau nu te intreaba de aceste obiceiuri stranii?... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. nunta a fost in post? (in caz ca nu stii: nu se fac nunti in post) 2. De unde stii ca Iisus Hristos a baut vin la acea nunta? (e obligatoriu sa bei? cam jumatate din invitatii de la nunta mea nu s-au atins de vin.. din motive religioase) 3. Finalul este cel mai caraghios: pt fiul tau e normal ca parintii sa bea ![]() dar felul in care "le sucesti" este foarte interesant! Intreci orice asteptare. Variante posibile de raspuns pe care le aveai la dispozitie: -"am vorbit si eu fara sa gandesc" -"am facut o gluma proasta" -"eu nu tin post ca asa vreau eu" -"duhovnicul meu ma impartaseste post ca asa vrea el" (nu te impartaseste nimeni daca nu vrei sa tii post fara motiv de boala etc.. ) -"de fapt nu sunt ortodox" (ceea ce ar fi evident din moment ce nu crezi in Sfanta Treime)-etc Dar tu te justifici prin: "nunta din Cana a fost in post, iar Iisus Hristos a baut vin in post"... Esti fenomenal! Asa te autojustifici tu ca sa nu postesti? (Adica un motiv mai marunt nu ai gasit?) (Explicatie suplimentara pt cine chiar se indoieste: crestinii postesc vineri in amintirea patimilor pe cruce a lui Iisus Hristos (miercuri - ziua trista a vanzarii Mantuitorului). Postul miercuri si vineri este reglemantat de la inceputurile crestinismului.. apare in Didahia, sec I) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde tragi concluzia ca eu beau sau am baut? Ce-i cu nuntasii tai?..de unde pina unde imi spui de invitatii tai adventisti si sectanti care sunt in familia ta, tu povesteai...imi pare rau ca a fost o tristete continua...sa stai la masa si sa nu servesti nimic...toti cu fete serioase Acum de abia inteleg ce-i si cu tine... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Dogma Democratiei si Dogma Statului Paternal | Mihnea Dragomir | Dogmatica | 71 | 17.02.2013 19:45:07 |
Sfantul Andrei, zi libera legal | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.06.2011 11:37:45 |
Episcopul Padovese decapitat la comanda divinitatii . | cocacoc | Generalitati | 28 | 10.06.2010 16:34:22 |
Rugaciunea libera | Florin-Ionut | Rugaciuni | 26 | 30.11.2009 20:04:41 |
|