![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(in general, nu prea cred ca exista multi pe forumul acesta cu obiceiul de a bea "un paharel" ) Dar dupa acest comentariu imi explic mai bine unele din mesajele tale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Yeshua atunci cum de a baut vin la cina cea de taina, si nu a considerat vinul ca fiind interzis in post? Iar o dam pe povesti de-ale lui Harap Alb. Muuulte, mult prea multe sunt imaginate de noi din motive bizare deseori obscure! Baiatul tau nu te intreaba de aceste obiceiuri stranii?... |
|
||||
|
||||
![]()
Deocamdată, doamna anna v-a pus o întrebare foarte pertinentă: cum puteți iubi pe cineva pe care nu îl cunoașteți ? Dar dv răspundeți cu ciripitul păsărilor și dansul gândacilor...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. nunta a fost in post? (in caz ca nu stii: nu se fac nunti in post) 2. De unde stii ca Iisus Hristos a baut vin la acea nunta? (e obligatoriu sa bei? cam jumatate din invitatii de la nunta mea nu s-au atins de vin.. din motive religioase) 3. Finalul este cel mai caraghios: pt fiul tau e normal ca parintii sa bea ![]() dar felul in care "le sucesti" este foarte interesant! Intreci orice asteptare. Variante posibile de raspuns pe care le aveai la dispozitie: -"am vorbit si eu fara sa gandesc" -"am facut o gluma proasta" -"eu nu tin post ca asa vreau eu" -"duhovnicul meu ma impartaseste post ca asa vrea el" (nu te impartaseste nimeni daca nu vrei sa tii post fara motiv de boala etc.. ) -"de fapt nu sunt ortodox" (ceea ce ar fi evident din moment ce nu crezi in Sfanta Treime)-etc Dar tu te justifici prin: "nunta din Cana a fost in post, iar Iisus Hristos a baut vin in post"... Esti fenomenal! Asa te autojustifici tu ca sa nu postesti? (Adica un motiv mai marunt nu ai gasit?) (Explicatie suplimentara pt cine chiar se indoieste: crestinii postesc vineri in amintirea patimilor pe cruce a lui Iisus Hristos (miercuri - ziua trista a vanzarii Mantuitorului). Postul miercuri si vineri este reglemantat de la inceputurile crestinismului.. apare in Didahia, sec I) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde tragi concluzia ca eu beau sau am baut? Ce-i cu nuntasii tai?..de unde pina unde imi spui de invitatii tai adventisti si sectanti care sunt in familia ta, tu povesteai...imi pare rau ca a fost o tristete continua...sa stai la masa si sa nu servesti nimic...toti cu fete serioase Acum de abia inteleg ce-i si cu tine... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dinsul a raspuns cu ciripit de pasarele, sunt foarte curios dumneavoastra cu ce ciripit o sa raspundeti? |
|
|||
|
|||
![]()
Da, vina mea, nu am fost atenta la ceea ce ai scris.. Si chiar ma gandeam la o nunta..
Despre baut in zi de vineri tu ai vorbit, nu stiu de ce.. Ca este o anormalitate pt un crestin. (si eu nu ti-am povestit de adventisti in familie.. ca nu am nici macar unul) Si exista si un raspuns la intrebarea ta cu vinul si postirea, dar e tarziu acum, o lasam pe alta data.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Iar in Noul Testament, mai aproape de zilele nostre, avem viata lui Iisus. La fel cum despre Cezar avem relatarile ramase, ca presupun ca tu nu l-ai vazut pe Cezar. Spre deosebire de Cezar avem relatate si minunile facute de Iisus. Cezar nu a facut minuni, de aceea nu sunt relatari despre asta. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca forumul s-a mai imbogatit cu un membru new-age. Probabil tu vei dori sa ne inveti adevarurile acestea. Intelegi ce e aceea new-age?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O Doamne MIhnea draga....citesc tot ce postezi si ai un umooor teribil...Ma inclin , fratele meu ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Dogma Democratiei si Dogma Statului Paternal | Mihnea Dragomir | Dogmatica | 71 | 17.02.2013 19:45:07 |
Sfantul Andrei, zi libera legal | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.06.2011 11:37:45 |
Episcopul Padovese decapitat la comanda divinitatii . | cocacoc | Generalitati | 28 | 10.06.2010 16:34:22 |
Rugaciunea libera | Florin-Ionut | Rugaciuni | 26 | 30.11.2009 20:04:41 |
|