![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt pusa in dificultate in privinta asta:P.
|
|
|||
|
|||
![]()
atunci spune-mi "dumneavoastra" :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine:).
Atunci"dumneavoastra"sa fiti. |
|
|||
|
|||
![]()
sa fim seriosi... tutuieste-ma ca n-am 80 de ani...
|
|
|||
|
|||
![]()
nu mai are nimeni intamplari pe la examene? inseamna ca toata lumea invata, nu ca mine...
|
|
||||
|
||||
![]()
La facultate in anul I dar mai ales la liceu... telefonul mobil a facut minuni. Intram pe net cu PocketPC-ul si gaseam orice :))
|
|
|||
|
|||
![]()
:)) la noi au aparut niste chestii mici, le bagau in urechi, functionau cu bluetoth, nu mai stiu cum se numeau, cata lume n-a facut treaba asa....eu n-aveam curaj sa pun chestiile alea, unui coleg i s-au blocat in ureche, s-a dus la doctor..
|
|
|||
|
|||
![]()
Am mai auzit eu o poveste...
Erau doi baieti in gimnaziu si dadeau test la mate.Unul dintre ei nu stia,asa ca a copiat toata rezolvarea de la celalalt. Ca sa nu fie lucrarile identice,a schimbat un semn.Si a luat 10:)). Iar cel care rezolvase,o nota mai mica... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
In perioada bacului,la noi in oras un preot facea dimineata la 7 Acatistul Sfantului Duh.Sa va povestesc ce minuni am patit astfel
1.romana oral : am nimerit ca sa zic asa in comisia unei profesoare de la mine de la biserica;e drept ca invatasem,dar mi s.a luat o piatra de pe inima cand am vazut.o 2.franceza oral:am alcatuit 3 compuneri in dimineata examenului cam ce credeam eu ca imi poate pica si mi.a cazut exact una din acelea 3 si anume personalitati sportive si am vb despre Nadia Comaneci 3.matematica :ne.a supravegheat o vecina profesoara careia mama i se plansese cat de varza sunt si deci s.a facut ca nu ma vede cum copiez Nimic nu este intamplator |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
"foarte ciudat" | annajanette | Generalitati | 369 | 16.05.2010 13:53:45 |
ciudat | alex00 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 01.02.2010 20:42:22 |
|