Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2011, 23:43:09
ioan_strainul
Guest

Arrow

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Niciodata nu am fost de parere ca ar exista vreo scuza sau si mai si , vreun considerent uman pt. care trebuie sa mintim. Se stie f. bine cine este tatal minciunii iar noi crestinii nu avem partasie cu el . Cei care totusi mint si isi spun in continuare crestini habar nu au ce este cu ei pe lumea aceasta , adica porti numele Mintuitorului dar tu defapt te alinti cu tatal minciunii. Ha, ha, ha , ce inselare intelectuala , rafinata , sofista si nu dintr-aceea grosolana.

Fara sa o mai lungim : fumatorii nu se impartasesc ! Acestia trebuie sa aleaga intre Hristos si tatal minciunii. Daca nu credeti , fara a va spune filosofiile lumii pt. a va convinge va spun simplu ca sfintii ortodocsi incepind cu secolul XVI si pina in prezent nu au fumat nici unul (adica de cind a fost adus tutunul in Europa) si nici in icoane nu apar alaturi cu pipa , luleaua sau tigareta .

Daca aveti sau stiti un preot care impartaseste fumatori atunci este cazul sa va puneti probleme in legatura cu acesta . Daca ar fi fost ceva recomandat sau macar ingaduit atunci ati fi primit la parastasul parintelui Cleopa sau Dumitru Staniloae tigarete , dar nu s-a intimplat asa ceva . Nici in sicriul parintelui Arsenie Boca nu i-a pus nimeni vreun pachet de Marasesti pt. lumea cealalta. Parintele Iustin Pirvu nu primeste ca prinoase tigari vrac iar parintele Papacioc nu a ars in cadelnita niciodata tutun Virginia.

Nu va mintiti : renuntati la fumat si cautati-l degraba pe Hristos . Restul sunt alte minciuni : ca daca nu fumezi o zi , sau trei zile sau un post intreg te impartaseste nu stiu cine !
Iatrama daca Itreb dar un preot care fumeaza ce sa faca ?????

Eu spun din experenta mea ca am fumat de la vIrsta de 10 ani si pIna acum Doi ani am avut cearta cu sotia si nu mam lasat de fumat pentru ca mear fi recomandat cineva Vreun medic sau alt cineva Pur si simplu asa a vrut Bunul Dumnezeu sa le las Intro zi asa de tot si multumesc Bunulu Dumnezeu ca ma invrednicit sa nu le mai pun In gura a fost destul 40 de ani .
azi daca vine cineva la noi si me rusine sa zic sa nu fumeze In casa dupa ce pleac deschid toate geamurile si usa sa se aieriseasca si acum Imi dau seama ce a rabdat sotia si familia cu mine fumatoar Inrait.
Insa iar zic si cred ca nu mint cred ca asa este cInd vine timpul omul se lasa de multe care nui folosec la nimic, Insa le foloseste don obijnuinta dar nu are nevoie de ele.
nu spun nimanui sa faca asa sau asa ce sa se roage ca Bunul Dumnezeu sai dea In gInd si In minte sa faca voia Lui amin amin amin.
+++ +++ +++ +++
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fumatul - boală sau lipsă a discernământului? I.Calin Generalitati 71 01.03.2014 05:35:30
Fumatul din narghilea e pacat? Stefan500 Generalitati 36 28.08.2011 15:01:30
fumatul marius.b. Generalitati 29 17.08.2011 20:08:11
Fumatul CojocariPavel Intrebari utilizatori 16 18.03.2010 17:49:57
Impartasania tudor2012 Impartasania (Taina Euharistiei) 14 25.08.2007 00:35:08