![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si din nefericire , protestantii si neo-protestantii se aseamana cu ereticii primelor secole a crestinismului. Unde ai vazut tu ca Apostolii au avut o sumedenie de credinte?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
In aceasta "sumedenie de credinte" se incadreaza toate cultele crestine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aparute de 100-200 de ani (in cazul neo-protestantilor) si de 500 de ani in cazul protestantilor...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Si in 1000 de feluri! Culmea ca biserica adventista prin gura unui pastor spunea ca satana a pacalit pe oameni sa creada ca sufletul nu moare! Totusi majoritatea bisericilor protestante cred ca doar corpul moare nu si sufletul! Deci logic este ca anumite biserici protestante dpdv advent sunt influentate de diavol!
Citat:
Da fiule esti sectar! Pai ne-a vorbit prin fiul dar in biserica primara nu erau prooroci? Hai ca asta e tare ! Last edited by bairstow; 08.02.2011 at 21:02:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Important este sa ai credinta mantuitoare a Sfintilor Apostoli. Vechimea nu conteaza.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si faptele nu mai conteaza?
|
|
|||
|
|||
![]()
Credinta adevarata se vede din fapte.
"iti voi arata credinta mea din faptele mele ... credinta fara fapte este moarta" - ne spune Sfantul Apostol Iacov. |
|
||||
|
||||
![]()
Corect, una fara alta inseamna un mare gol!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Toti NP vb de credinta, si tu vii si vb si de fapte....
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cultele P si NP si tu insuti vorbesc doar de credinta (pe care o au si Diavolii-vezi Iacob cap. 2) si uita de ce zice Mantuitorul: Matei 7, 21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri. Credinta, si cu asta inchei, trebuie sa fie DREAPTA, pt ca este: "un Domn, o CREDINTA si un botez..." Nu stiu daca conteaza sau nu pentru tine, pt mine insa conteaza !
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|