Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Este legea veche abrogata?
Da 15 35,71%
Nu 22 52,38%
Nu stiu 5 11,90%
Votători: 42. Nu poti vota in acest sondaj

Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2011, 09:30:07
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Paralela pe care o faci nu e corecta si am sa-ti spun si de ce.
Dumnezeu permite diavolului sa ne ispeasca, asa cum ti-a spus si Catalin,pentru cresterea noastra duhovniceasca. Dumnezeu insa NU PERMITE sa fim ispititi decat ATAT CAT PUTEM DUCE,deci pana la o anumita limita.Noi avem de la El toate "armele" necesare, pentru A NU CADEA in ispita,trebuie doar sa le folosim sau nu, spre evolutia sau caderea noastra.E un semn de iubire pentru ca ne ajuta sa crestem duhovniceste,fara a ne pune in pericol EL.Daca suntem in pericol si cadem, se intampla pentru ca NU FOLOSIM "armele" de care dispunem.Si nu e vina LUI.E vina noastra. ( smerenia-umilinta prin indurarea raului ,este cea mai puternica arma impotriva raului)

In exemplul cu fata si baiatul, fata i-a pus viata in pericol baiatului,fara ca el sa aibe macar o singura arma (aici la propriu),ca sa se poata apara.Ea NU l-a ispitit cu manusa in limita posibilitatilor lui de aparare, ci peste puterile lui,TRIMITINDU-L DIRECT IN MIJLOCUL RAULUI, fiind constienta de gestul ei de bravare.Deci el nu avea cu ce sa se apere.Acesta NU este un semn de iubire.

Sper ca am reusit sa iti arat diferenta.
Melissa, citeste te rog ultimul raspuns dat lui Catalin si o sa vezi ca tu esti cea care nu are dreptate, si aici sunt cuvintele unui sfant care te contrazic, sfant care a spus in Biblie ca Dumnezeu nu ispiteste pe nimeni. Citeste raspunsul dat lui Catalin si o sa intelegi.
:)
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 10:25:22
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Melissa, citeste te rog ultimul raspuns dat lui Catalin si o sa vezi ca tu esti cea care nu are dreptate, si aici sunt cuvintele unui sfant care te contrazic, sfant care a spus in Biblie ca Dumnezeu nu ispiteste pe nimeni. Citeste raspunsul dat lui Catalin si o sa intelegi.
:)
Nu ma contrazice nici sfantul, nici Catalin.Doar tu te incapatanezi sa o faci.Fii mai profunda cand citesti textul care l-ai postat .Si de asemenea spune clar ce ai de spus,nu ne mai invarti ca ametim.Eu ti-am explicat foarte clar iar Catalin a spus la fel.Faptul ca ne contrazici cu un text care spune acelasi lucru,nu se poate explica decat ca tu proiectezi viziunea ta asupra textului si nu il intelegi corect.Intelegi exact doar ce vrei sa intelegi.

Last edited by Melissa; 09.02.2011 at 11:50:19.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iudeii si legea veche lore86 Iudaismul 5 19.05.2016 17:33:43
Icoana foarte veche. heyladies Pictura si Sculptura Bisericeasca 5 16.10.2010 22:35:02
icoana veche catalinabalhui Pictura si Sculptura Bisericeasca 1 15.06.2009 08:57:02
O rugaciune foarte veche ARHANGHELUL Rugaciuni 17 07.01.2007 17:28:33
Legea atractiei CM Generalitati 9 25.11.2006 15:59:58