![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci eu sint responsabila pentru binele aproapelui meu, oriunde s-ar afla el. Restul sint povesti....dar nu de adormit copiii, ci de smint oameni mari. Last edited by nutucutu; 11.02.2011 at 10:16:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu uitaseși, căci n-ai știut niciodată (vezi mai jos).
Citat:
Citat:
31. Când va veni Fiul Omului întru slava Sa, și toți sfinții îngeri cu El, atunci va ședea pe tronul slavei Sale. 32. Și se vor aduna înaintea Lui toate neamurile și-i va despărți pe unii de alții, precum desparte păstorul oile de capre. 33. Și va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stânga. 34.Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniți, binecuvântații Tatălui Meu, moșteniți împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. (Matei 25) |
|
|||
|
|||
![]()
Evenimentul imediat urmator mortii, este invierea mortilor, la revenirea Mantuitorului. Asa cum spune Sfanta Scriptura, "cei morti nu stiu nimic". Asa ca moartea este perceputa ca o "clipeala din ochi". Acum ai inchis ochii, pentru ca apoi sa-i deschizi in fata Mantuitorului. Vi se pare neplacut? Si este dupa Scriptura.
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul Iisus Hristos nu spune nicaieri, ca ne va astepta. Ne fagaduieste ca se va intoarce sa ne ia cu EL. Asa ne spune Scriptura (ex: Ioan cap. 14) si Crezul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne spune ca va veni ca sa fim si noi unde este EL. Si cum Domnul nostru Isus Cristos se afla in Rai,am speranta ca ne va astepta sa ne duca si pe noi acolo unde este EL.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Ma voi duce si va voi gati loc, iarasi voi veni si va voi lua la Mine, ca sã fiti si voi unde sunt Eu." (Ioan 14:3) Ideea ca ne ducem noi la EL nu este dupa Scriptura. Facem inutila fagaduinta Domnului Iisus Hristos, ca se va intoarce. Cat priveste raiul sau iadul ... si acestea le vom "mosteni" tot dupa revenirea Domnului : "Iatã, vin curând si plata Mea este cu Mine, ca sã dau fiecãruia, dupã cum este fapta lui. (Apocalipsa 22:12) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-fagaduinta Mintuitorului nostru Isus Cristos, pe care a facut-o tilharului ca in aceiasi zi va fi cu EL in Rai -deschidera cerului in momentul mortii Lui Isus, cind s-a rupt catapeteasma templului si cind, celor din Ierusalim, li s-au aratat multi decedati -Moise si Ilie i s-au arata Mintuitorului la schimbarea la fata, deci ei, cu toate ca murisera, erau vii -Imparatia Lui Dumnezeu e a celor vii si nu a celor morti -sfintul apostol Pavel ne spune ca pentru el a trai e un chin, iar a muri inseamna Cristos. Deci el isi dorea sa moara, pentru a se intilni cu Mintuitorul nostru. -Isus ne spune in Matei 11.12: 12. Din zilele lui Ioan Botezătorul până acum împărăția cerurilor se ia prin străduință și cei ce se silesc pun mâna pe ea. Deci de la aparitia lui Ioan Botezatorul s-a intimplat ceva, ca oamenii au putut cistiga Imparatia Cerurilor. Acelasi lucru incercam sa-l facem si noi. Citatele exacte le stiti dumneavoastra. Toate acestea ne arata ca dupa moartea fizica a corpului exista viata, iar noi, rugindu-ne atit pentru cei din aceasta lume cit si pentru cei din lumea cealata, incercam sa ne rugam pentru toate madularele lui Isus. Last edited by nutucutu; 12.02.2011 at 09:49:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și cum rămâne cu faptul că trebuie doar să crezi ca să fii mântuit? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Grija pentru mantuire | nico.dia | Intrebari utilizatori | 4 | 23.05.2010 19:26:41 |
Grija lui Dumnezeu pentru noi | giovaninnaa | Generalitati | 15 | 09.10.2009 08:47:49 |
425 de morti de holera | podolski_2 | Umanitare | 5 | 05.12.2008 00:04:45 |
|