![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.Credinta mea are si suport biblic, are si roade. Ceea ce nu se poate spune despre alte credinte si nici despre cei care combat credinta mea. Last edited by nutucutu; 12.02.2011 at 10:28:55. |
|
|||
|
|||
![]()
În privința duminicii nu are nici suport biblic și nici nu roade. Fiți liniștită că nu sunt deloc invidios pentru o asemenea credință.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cuvantul "duminica" suna prea mult a "ziua Domnului" nu vi se pare ?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
..dupa cum pretindeti ca "sambata" are vreo legatura cu "sabat".. dupa urechea voastra
|
|
|||
|
|||
![]()
Legenda aceasta ați auzit-o de la AdrianAamz și ați crezut-o, căci este grec și ortodox. Pentru dumneavoastră este suficient să urmați dictonul "crede și nu cerceta". Deși ar fi suficient să cercetați învățătura de credință ortodoxă să vedeți legătura între sâmbătă și sabat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Este credinta dumneavoasta; nu cred ca sinteti invidios pe credinta noastra. Daca pentru dumneavoastra "acesta este trupul meu" nu inseamna suport biblic, cum o sa-mi imaginez ca o sa intelegeti ca Domnul Isus Cristos inseamna mai mult decit simbata? Noi ii slujim lui Isus Cristos, nu simbetei.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Prima Duminica dupa Pasti? | georgeval | Diverse Sarbatori | 4 | 09.05.2011 16:24:33 |
Saptamana branzei | florinrusu | Nunta | 5 | 20.02.2009 09:14:12 |
Prima ninsoare!... | silverstar | Generalitati | 9 | 24.11.2008 17:49:12 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|