![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Nu cunosc bine nici dogmatica Bisericii Catolice, deci nu cunosc mai nimic despre alte confesiuni. Despre secte/ culte neoprotestante cunosc doar ca ei neaga tot ceea ce este sistem de valori pentru mine. Iar eu imi apar credinta,care, dupa cum spuneam alta data, are si suport biblic are si roade. PS. In cazul martorului lui Iehova din exemplul de dinainte, vroiam sa va spun ca, indiferent care ar fi ziua de odihna, nu ziua e importanta ci modul in care o sfintim. Exemple de persoane care sfintesc ziua de odihna doar cu buzele sint in toate confesiunile; cred ca nici eu nu sfintesc aceasta zi cum trebuie. Iar acest subiect mi s-a parut mai important decit aceleasi citate biblice si trimiteri la originalele in ebraica sau greaca pe care le aduc taberele, fara sa ajungem la un consens. Nu-mi imaginez ca dumneavoastra veti saruta vreodata mina sfintului Parinte, dupa cum cred ca nu va imaginati ca eu, de exemplu, voi merge la adunarile dumneavoastra; iar in acest context, singurul lucru comun de discutie ar fi sfintirea zilei de odihna si nu care e ziua de odihna. Last edited by nutucutu; 12.02.2011 at 07:51:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.Credinta mea are si suport biblic, are si roade. Ceea ce nu se poate spune despre alte credinte si nici despre cei care combat credinta mea. Last edited by nutucutu; 12.02.2011 at 10:28:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Adu-ți aminte de ziua Sâmbetei să o sfințești pre ea. Șase zile lucrează și fă toate lucrurile tale. Iar ziua a șaptea este sâmbăta Domnului Dumnezeului tău,." (Ieșirea 20,8-11 versiunea Sf. Sinod al Bisericii Ortodoxe Române 1914). P.S. Trice a postat aceasta traducere, cu ceva pagini in urma. Se pare ca nu ati observato. 2. In schimb, cuvantul duminica nu-l gasim deloc in Sfanta Scriptura (doar in traducerile falsificate - neconforme cu originalul). Se vorbeste despre ziua intaia a saptamanii. Iar despre ziua intaia a saptamanii (duminica) nu se spune niciodata ca a fost sfintita si binecuvantata. |
|
|||
|
|||
![]()
În privința duminicii nu are nici suport biblic și nici nu roade. Fiți liniștită că nu sunt deloc invidios pentru o asemenea credință.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cuvantul "duminica" suna prea mult a "ziua Domnului" nu vi se pare ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Este credinta dumneavoasta; nu cred ca sinteti invidios pe credinta noastra. Daca pentru dumneavoastra "acesta este trupul meu" nu inseamna suport biblic, cum o sa-mi imaginez ca o sa intelegeti ca Domnul Isus Cristos inseamna mai mult decit simbata? Noi ii slujim lui Isus Cristos, nu simbetei.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
..dupa cum pretindeti ca "sambata" are vreo legatura cu "sabat".. dupa urechea voastra
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca ati observat, dar adrianaamz a facut si dumneaei niste legaturi intre cuvintele simbata si odihna, asa cum sint scrise in exod, si nu a gasit nici o legatura. Si atunci pe cine as putea crede eu? Ma ghidez dupa cuvintele domnului nostru Isus Cristos:dupa cei care aduc roade. Iar in religia dumneavoastra nu se gaseste nici o persoana care sa fi facut ceea ce au facut apostolii: au lasat casa, masa, familie, lume de dragul Lui Isus, asa cum au facut si fac mii de calugari, calugarite si preoti. Nu mai spun despre minuni. Nimeni dintre cei care urmeaza invataturile dnei White nu face ceea ce au facut apostolii; si atunci cum pot crede eu ca invatatura ei e buna? N-am nici un argument. nici biblic, nici logic nici al roadelor. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Prima Duminica dupa Pasti? | georgeval | Diverse Sarbatori | 4 | 09.05.2011 16:24:33 |
Saptamana branzei | florinrusu | Nunta | 5 | 20.02.2009 09:14:12 |
Prima ninsoare!... | silverstar | Generalitati | 9 | 24.11.2008 17:49:12 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|