![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca o completare, pe care nu stiu cati adventisti o stiu, ziua de sabat la evrei incepe in seara zilei de vineri si se sfarseste in seara zilei de sambata (din cate am citit pana apar trei stele pe cer). Deci adventistii oricum nu respecta nici ziua de Sabat tinuta de evrei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am și eu o completare la ce ați spus că evreii până la Sinai nu cunoșteau săptămâna: Facerea 29,27-28. Uite că o cunoșteau!
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiam, chiar ma gandeam ca poate tin totusi. Deci sambata seara toti adventistii se uita pe cer si numara stelele? Cand sunt trei termina sambata. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Conform Scripturii orice zi începe la apusul soarelui (vezi săptămâna Creației). Apariția (vizibilitatea) stelelor este o consecință a apusului. |
|
|||
|
|||
![]()
Acum o dam si in kabala. Si anul sabatic a fost dupa legile date lui Moise, nu inainte. Acum sper ca nu spuneti ca evreii tineau toate sarbatorile pana la Moise. Deci Laban si Iacov stiau de anul sabatic.
|
|
|||
|
|||
![]()
N-am spus că știau de anul sabatic. Știau de ciclul de șapte (zile ori ani) și-l numeau s ă p t ă m â n ă. Așa citim în Facerea 29,27-28. Evreii până la Moise nu țineau sărbătorile ceremoniale, țineau doar sabatul, că doar sabatul era de la Creațiune. După Sinai au început să țină și sărbătorile ceremoniale, acestea fiind desființate de Hristos la Cruce.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu reiese la apusul cui au inceput primele 3 zile. Dvs. stiti ? Si daca orice zi, conform Scripturii referitoare la saptamana Creatiei, incepe la un apus, atunci mai intai a fost un apus (al cui ??) si abia apoi a fost prima zi ? Deci: cine sau ce a rasarit si cine sau ce a apus in primele 3 zile, care, ca orice zi, conform Scripturii referitoare la saptamana Creatiei, au inceput la un apus ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Soarele , luna, stelele au fost create in a 4-a zi. Deci, cand sunteti in dificultate, nu mai aveti altceva de spus decat ca-l credeti pe Dumnezeu. Pentru dvs., Dumnezeu e limitat doar la cat scrie in Biblie... norocul dvs. Pentru altii, Dumnezeu nu e limitat... ghinionul lor... Uite ca Dumnezeu nu se limiteaza la sabatul iudaic... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Prima Duminica dupa Pasti? | georgeval | Diverse Sarbatori | 4 | 09.05.2011 16:24:33 |
Saptamana branzei | florinrusu | Nunta | 5 | 20.02.2009 09:14:12 |
Prima ninsoare!... | silverstar | Generalitati | 9 | 24.11.2008 17:49:12 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|