Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.03.2011, 21:47:12
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de amatyyy Vezi mesajul
Care este parerea dvs despre filmul Codul lui Davinic?
Este varză.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2011, 15:51:38
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Implicit

Autorul Dan Brown nici nu are pretentia sa fie real tot ce contine cartea sa...Este ilustrat un scenariu posibil in care naratorul da dovada de o imaginatie fabuloasa...E o carte buna de lecturat, dar nu contine invataturi de capatai....Mi-au placut Ingeri si demoni si Simbolul pierdut...Un tip talentat in multe directii...Un scriitor extem de imaginativ.....Iar filmele ca de obicei, nu se ridica la nivelul subiectelor cuprinse in carti....
Reply With Quote
Vechi 11.03.2011, 16:37:25
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Autorul Dan Brown nici nu are pretentia sa fie real tot ce contine cartea sa...Este ilustrat un scenariu posibil in care naratorul da dovada de o imaginatie fabuloasa...E o carte buna de lecturat, dar nu contine invataturi de capatai....Mi-au placut Ingeri si demoni si Simbolul pierdut...Un tip talentat in multe directii...Un scriitor extem de imaginativ.....Iar filmele ca de obicei, nu se ridica la nivelul subiectelor cuprinse in carti....
Mi-a zis o fată, că i-a zis cineva că scrie la începutul cărții, că întâmplările sunt fictive. Am luat cartea, am căutat să văd și nu scria asta pe nicăieri.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2011, 21:50:45
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Mi-a zis o fată, că i-a zis cineva că scrie la începutul cărții, că întâmplările sunt fictive. Am luat cartea, am căutat să văd și nu scria asta pe nicăieri.
In editia originala se facea o remarca undeva in prefata cartii in acest sens..dar oricum, cine l-a citit pe autor stie clar ca este science fiction...
Reply With Quote
Vechi 12.03.2011, 00:38:41
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

http://www.danionvasile.ro/evanghelia-versus-iuda.php
Vechi 12.03.2011, 09:14:41
Banned

Wink

Filmul a fost tare slabut , cartea insa nu....Oricum subiectul e fabulatie dar mintea care l-a creat are talent in condei....
Reply With Quote
Vechi 12.03.2011, 11:27:03
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

O mizerie de carte hulitoare. Numai bună de ațâțat focul.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 14.03.2011, 09:36:31
cocorel cocorel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.02.2011
Implicit doar tu

Citat:
Filmul a fost tare slabut , cartea insa nu....Oricum subiectul e fabulatie dar mintea care l-a creat are talent in condei....
calatorule vad ca numai tu ai o parere decenta despre cartea asta.In rest e ca in videoclipul ala de pe you tube cand lapidau arabii o femeie.E clar ca doar prima piatra a fost mai grea apoi au fost toate copiate.Asa si parerile astea mama mama ce de de mai supercrestini.Ideile stim toti ca nu sunt compatibile cu credinta dara vroiam doara sa stim ca de ce.Sau topicul a fost deschis numai ca sa avem unde sa dam cu piatra?
Reply With Quote
Vechi 12.03.2011, 17:42:16
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
In editia originala se facea o remarca undeva in prefata cartii in acest sens..dar oricum, cine l-a citit pe autor stie clar ca este science fiction...
Într-un interviu a zis că el crede că Iisus și Maria Magdalena au avut o relație.
Reply With Quote
Vechi 12.03.2011, 20:42:11
Banned

Wink

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Într-un interviu a zis că el crede că Iisus și Maria Magdalena au avut o relație.
Aiurea....Chestie de reclama...Oricum cu ideea asta nu a fost original...Au vehiculat-o altii anterior lui...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Care e parerea voastra? camy_d Generalitati 26 10.03.2011 16:46:42
Parerea voastra despre .Care sfarsit? tigerAvalo9 Generalitati 5 06.09.2008 08:29:07
Parerea protestantilor despre Biserica Ortodoxa danyel Secte si culte 12 27.01.2008 19:05:28
ne dam cu parerea despre pacatul sinuciderii morgoth78 Eutanasia 4 02.01.2008 22:59:03