![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am folosit "chiar" ca sa nu sune prea dur pentru Adriana, in sensul nu e adevarat ce spui. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Daca vrei deschidem un topic despre deosebirea duhurilor sa vedem cam cum se deosebesc duhurile. E ceva munca. E usor sa zici ca toate is de la satan si sa nu-ti mai bati capul, dar e mai greu sa incepi sa le separi cu responsabilitate.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Botezul nu e doar pentru ieratarea pacatelor, de fapt bebelusul nici nu are pacate proprii. Prin Botez se sterge pacatul adamic, apoi pacatele stramosilor. De asemenea, se primeste harul si ingerul pazitor. Toti avem pacatul adamic, de aceea Adam a primit moartea. De aceea s-a intrupat Mantuitorul, nimeni nu se putea mantui din cauza pacatului adamic. In rest de ce trebuie sa ne intereseze filozofia neoprotestantilor, cand avem ceea ce spun sfintii. Legat de minuni, nu este deloc asa, cum ca daca cineva crede in Iisus nu e amagit de diavol. Dimpotriva, calugarii de exemplu sunt mai incercati de vrajmasul. Dar asta am mai discutat cu tine. Scrie ca Arie se ruga foarte mult, postea. Putem citi mai multe despre minuni si inselari in Limonariu, intamplari din primul mileniu: http://saraca.orthodoxphotos.com/bib.../limonariu.htm |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi stim sigur ca e asa, doar incercam sa aratam si penticostalilor, sa ii ajutam. Am dat si ceva practic, repetarea rugaciunii inimii in timpul sedintelor. Si am dat si un exemplu din alta religie. Mai multe despre minuni si inselari in scurtele povestiri din Limonariul dat lui Adriana. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si care ar fi "dovezile" mentionate de tine, Doriana? Nu uita ca si satana se poate preface in inger de lumina. Sunt doar cateva aspecte pe care nu le suporta
|
|||
|
|||
![]()
Pagina principala, alegi sectiunea, apoi ai in stanga sus "New topic".
Citat:
Ce zici tu, Lacramioara, mai are rost sa-ti arat care sunt minunile daca din start esti pregatita sa spui ca sunt facute de ingeri de lumina?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cand am fost mai mica mama sa botezat la ei a fost bolnava (din pacate a murit)si atunci o matusa de a mea ,si un prieten de a lui unchii de al meu au prostit o cu pocainta asta a lor
si a trecut la religia lor in speranta ca se va vindeca dar nu a fost asa . Si am inceput si eu sa merg la pocaiti prin tabere si etc si intr o seara i-au apucat vorbitul in limbi ,nu intelegeam nimic din ce ziceau ,inca m-au si speriat cand i am auzit nu stiam ce au patit :))) .bine ca am scapat de ei ,nu am sa mai merg la ei niciodata . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa tu faci o confuzie, omul nu mosteneste pacatul lui adam ci natura pacatoasa ceea ce e cu totul altceva. Faptul ca atunci cand ne nastem mostenim natura pacatoasa ne face sa pacatuim si asta e ceea ce ne condamna, nicidecum faptul ca adam a pacatuit. Ce legatura au pacatele stramosilor? Biblia spune clar ca fiecare va fi judecat pe baza pacatelor lui nu in functie de pacatele stramosilor.In Ieremia 31 si Iezechiel 18 apare foarte clar conturata aceasta idee: "În zilele acelea nu vor mai zice: "Părinții au mâncat aguridă și copiilor li s-au strepezit dinții". Ci fiecare va muri pentru fărădelegea sa; cine va mânca aguridă, aceluia i se vor strepezi dinții." (Ieremia 31) "Sufletul care păcătuiește va muri. Fiul nu va purta nedreptatea tatălui, și tatăl nu va purta nedreptatea fiului. Celui drept i se va socoti dreptatea sa, iar celui rău, răutatea sa." (Iezechiel 18) Nimeni nu se putea mantui din cauza ca pacatuia, nu din cauza ca adam a pacatuit. Adam a fost poarta de intrare a pacatului in lume dar noi suntem judecati din cauza pacatelor care le facem nu din cauza pacatului pe care l-a facut adam. In schimb suferim consecintele pacatului lui Adam, ne nastem cu o natura pacatoasa. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar numai asta spun neoprotestantii, probabil nu si penticostalii. Penticostalii sunt ceva mia parte, ceilalti neoprotestanti nu ajung sa se implice in paranormal, ocultism.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|