![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Va deranjeaza OD ca va taie din pofte din placeri va ciopleste din firea asta. Asta va doare pe voi, nu ca preotul nu e la zi cu toate stirile. Desi, in orasul meu adunarile au loc intr-o biserica ortodoxa, preotul ne da voie, nu cantam cu instrumente asa cum tot aberatii voi aici, nu predica femeile, participam la Tainele Bisericii si la Sf. Liturghi, avem o relatie de comunicare continua cu preotii parohiei si suntem ortodocsi 100%. Doar ca suntem oameni slabi, nu asa neprihaniti si tari in credinta ca altii, si avem nevoie de partasie mai des unii cu alti, avem nevoie de imbarbatare si putere din Cuvantul lui Dumnezeu si astfel ne intalnim mai des "in cantari si psalmi in Domnul".
"Dacă ai dreptate, gîndește-te că Dumnezeu nu ne-a mântuit prin dreptate. Ne-a mântuit prin dragoste..." (Traian Dorz) "Domnul sa-ti fie desfatarea si El iti va da tot ce-ti doreste inima. Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, increde-te in El si El va lucra!" (Ps.37, 4-5) "Cu fața strălucită de Chipul Tău Divin, Îmi voi pleca genunchii, spre Tine-așa să vin și din genunchi veșmîntul și talpa să-Ți sărut spunîndu-Ți ce dator sunt de tot ce mi-ai făcut." (Traian Dorz) |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Oastea Domnului | pacatoasa | Generalitati | 48 | 17.09.2015 12:14:56 |
| Oastea Domnului | BenHur | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 23 | 18.02.2011 21:07:12 |
| Oastea Domnului | Giorgina | Alte Religii | 38 | 28.06.2010 23:48:35 |
| Oastea Domnului | juana302 | Generalitati | 4 | 23.07.2008 15:16:43 |
| Oastea Domnului | paraschevaiasi | Generalitati | 2 | 22.02.2007 23:03:48 |
|
|