![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
M.as bucura sa mai scrie lumea la acest subiect ,ce pareri mai aveti in legatura cu intratu intr.o biserica catolica?
|
|||
|
|||
|
ce nevoie ai "sa mai scrie lumea", nu s-au scris destule in 16 pagini sau inca n-ai auzit ce vroiai sa auzi?
|
|
|
||||
|
||||
|
Multumesc pentru raspuns! Probabil asteptam raspuns si de la alte persoane in cauza sau care au vorbit problema asta cu un preot ...
|
||||
|
||||
|
Dupa cum am spus acum un an si ceva. Chiar un preot ortodox mi-a sugerat ca, daca nu este biserica ortodoxa in oras, cazul meu, sa marg la una catolica.
|
||||
|
||||
|
Eu sunt de putina vreme pe forum , probabil ca o sa incerc sa vorbesc cu un preot pentru ca eu nu imi imaginam sa fie asa o problema sa intram intr.o biserica catolica.
|
||||
|
||||
|
NU este asa o problema. Dar pe forum sunt oameni si oameni. Singurul lucru important este ca, din punct de vedere al sufletului, nu poti sa stai departe de Biserica prea mult timp fara sa te imbolnavesti. Rugaciunea personala in solitudinea casei tale ajuta, dar nu este destul.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Parohia Sfântul Grigorie Teologul (25 ian)
|
|
|
||||
|
||||
|
Anca, eu NU locuiesc in Schiedam. Nici pe aproape. Cea din Amsterdam NU functioneaza, si oricum, nici de Amsterdam nu sunt aproape chiar.
Nu (mai) conteaza, oricum. Mi-am gasit casa spirituala.
|
|||
|
|||
|
Amintisei de Schiedam intr-o postare si credeam ca-ti dau o veste buna. Dar daca tu te simti bine la catolici, e treaba ta personala. Atata te rog insa, sa nu mai faci lobby. Lasa-ne in durerea noastra.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Pierdut intr-o lume mare .... | Sniper | Intamplari adevarate | 12 | 24.08.2016 16:56:50 |
| Religie catolica in scoala pentru un ortodox | elcipo | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 16 | 26.09.2012 15:05:10 |
| Un baiat ortodox si o fata catolica... | leloup | Generalitati | 51 | 13.02.2012 18:24:15 |
| Casatorie intre viitor preot ortodox si catolica? | TNTman | Nunta | 34 | 25.02.2010 22:08:01 |
|
|