Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.03.2011, 10:35:52
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU Vezi mesajul
Știu că probabil și dvs aveți trăiri chemătoare frumoase la Hristos. Dar sunt din afară. Vă spun ca unul care am trecut și prin ele. Ca să-L gustați pe Hristos cu adevărat veniți înăuntru, în Biserica Lui. Vi se va deschide Raiul chiar din clipa Sfântului Botez. Doar gustând adevăratele trăiri, adevărata sfințenie veți putea să vedeți diferența.
Primiți cele scrise mai sus nu ca pe o jignire adusă dvs. ci ca pe o dragoste și o chemare cu dor pentru a deveni frați, ca să vă bucurați și dvs. de darul minunat al Ortodoxiei, pe care nicăieri nu-l veți găsi în altă parte:
a iubi și trăi pe Hristos în adevăr

pentru că doar așa și numai așa puteți să vă mântuiți.

Și nădăjduiesc că dvs. chiar doriți sincer aceasta.

Cu durere și dragoste, Alexandru
Biserica lui Hristos nu se sprijina pe o denumire sau eticheta, ci pe trei coloane:
- pe credinta nestramutata in Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant,
- pe iubirea curata a celor ce o alcatuiesc, fie ei "oi", "oite" ori "mielusei" (Ioan 21:15,17),
- si pe slujirea aproapelui, slujire ce da adevarata masura a implinirii poruncilor.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23