Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.04.2011, 00:46:41
sinxsinx sinxsinx is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.04.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Modul cum ai formulat raspunsul m-a convins ca esti o persoana si cu mult bun simt.
Am scris si am sters ce am scris de vreo 2 ori... intrucat am avut mare grija sa nu jignesc pe nimeni... Daca eu am convingerile mele, asta nu inseamna ca nu ii respect pe cei care nu-mi impartasesc principiile. Fiecare are dreptul sa creada in ce vrea, cum vrea, cand vrea, etc. Faptul ca persoana este ortodoxa, catolica, evreu, budist nu il dezavantajeaza cu absolut nimic in fata mea. Conteaza infinit mai mult calitatea omului care sta in fata mea decat religia lui, tara de origine, rasa, aspectul, etc. In general cand cunosc o persoana de alta o religie decat cele cunoscute pe scara larga la noi in tara sunt curios sa aflu principiile religiei lui si in general ma aventurez in discutii despre religia lui, interesat fiind, nu doar incercand sa fac conversatie.
O seara buna va doresc tuturor...
Reply With Quote
Vechi 07.04.2011, 00:58:08
Melissa
Guest

Thumbs up

Citat:
În prealabil postat de sinxsinx Vezi mesajul
Fiecare are dreptul sa creada in ce vrea, cum vrea, cand vrea, etc. Faptul ca persoana este ortodoxa, catolica, evreu, budist nu il dezavantajeaza cu absolut nimic in fata mea. Conteaza infinit mai mult calitatea omului care sta in fata mea decat religia lui, tara de origine, rasa, aspectul, etc. In general cand cunosc o persoana de alta o religie decat cele cunoscute pe scara larga la noi in tara sunt curios sa aflu principiile religiei lui si in general ma aventurez in discutii despre religia lui, interesat fiind, nu doar incercand sa fac conversatie.
O seara buna va doresc tuturor...
Foarte frumos.Asa ar trebui sa gandeasca fiecare om de pe planeta asta.

O seara buna si tie!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noua teorie despre univers ! iuliu46 Stiri, actualitati, anunturi 2 19.06.2012 15:58:20
Credeti ca... kreed123 Generalitati 27 14.05.2011 17:50:21
Voi ce credeti????? Templier Knight Generalitati 30 29.12.2010 17:31:52
voi ce credeti? alexa.oni Generalitati 40 18.07.2008 15:51:05
voi ce credeti? alexa.oni Generalitati 35 16.01.2008 22:53:38