![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa nu mai deranjez ingrozitor, te rog sa ma luminezi cum folosesc caractere speciale pe iPhone, iPad.. (cazul meu).
Si daca nu poti accepta ca nu toti traiesc in Romania (e si cazul LapetiteMoc), iar calculatorul e folosit (si de altii din familie) pt editare in alta limba, banuiesc ca nu ne ramane decat sa acceptam etichete injuste care sporesc orgoliul altora. |
|
||||
|
||||
![]()
http://command-n.ro/forum/topic/905-...keyboard-dock/
Ca să citez din link-ul respectiv: Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te rog frumos și respectuos să mă scuzi că te-am deranjat. Eu am o tastatură englezească și îmi este destul de greu să caut semnele de punctuație, diacriticele șamd cînd activez tastatura românească. Uneori îmi vine mai ușor să apăs ALT+SHIFT pentru a găsi de exemplu semnul "+". Apoi am probleme să tastez "@"... Da, este un mic act de jertfă să scrii corect în limba proprie, care rămîne principalul lucru care ne definește ca români, indiferent unde trăim.
|
|||
|
|||
![]()
Cu totii scriem pe forum cand ne permite timpul, sau intr-o pauza (nu avem program ca sa ne pregatim special - le clavier comme il faut afin que tous soient d'accord). D'accord ?
Important este ca ai inteles. Last edited by LapetiteMoc; 13.04.2011 at 12:20:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Foarte bune precizările, pentru toți cei interesați. Vreau însă să-ți atrag atenția supra conjugării verbului „a continua”. Ind. prez. sg. pers. 1 și 2 este continui (eu continui, tu continui), nu continuu (cf. DOOM). Forma continuu este folosită doar pentru adjectiv.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă tot sîntem la subiectul ăsta, să știi că în cazul de mai sus nu se pune virgulă înainte de sau. Cordialement...
|
|||
|
|||
![]()
E bine sa-ti formezi deprinderea de-a scrie corect oricand,chiar si-n graba.Dara asta nu inseamna sa sarim cum scapa careva vreo greseala sau sa omitem o idee foarte stralucita doar pentru ca formularea nu era cea mai buna.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum scriu corect? Cum se scrie corect ...? | antiecumenism | Generalitati | 41 | 20.09.2017 12:11:14 |
Si noi putem sa scriem istoria | dobrin7m | Istoria bisericii | 10 | 18.03.2014 12:15:53 |
Cum sa fac corect? | Dreamm | Generalitati | 7 | 05.10.2011 21:25:22 |
Cum este corect? | cristiboss56 | Rugaciuni | 46 | 23.06.2011 10:41:40 |
Este corect? | alinn | Eutanasia | 14 | 22.02.2007 18:47:20 |
|