Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.04.2011, 22:13:19
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cocorel Vezi mesajul
Se aleg gogonele din cele lungi,ovale.Se oparesc un minut in apa clocotita,se scot,se curata de pielita si se taie capacele de la codita iar pe acolo se scoate partea aia gelatinoasa iar in fiecare din cele 4 cotloane se introduce cate un miez de nuca(un sfert de miez).Se fierbe un sirop din zahar cu apa si cand e fiert pe jumatate se pun si gogonelele cu bucatele de lamaie.Nu stiu eu bine cantitatile bine ca doar ajutam la introdus miezul de nuca dar e delicioasa si deosebita si cred si ca-i specific romaneasca.
Dulceata din asta nu am gustat dar am mancat mai demult dulceata de nuci verzi. Foarte, foarte buna. Cred ca si aceasta descrisa de tine, draga cocorel, e foarte gustoasa.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Istoria Bibliei romanesti Alustor Intrebari utilizatori 3 09.10.2012 14:48:27
Fototeca ortodoxiei romanesti cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 2 09.02.2012 12:08:09
costume populare-traditii romanesti lore86 Generalitati 9 18.12.2011 11:22:37
Pastorale ale IPS Mitropoliti ai Bisericilor Ortodoxe Traditionale razvan.mn Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 7 20.04.2010 20:14:32
23 canale romanesti pentru cei din strainatate patinina34 Stiri, actualitati, anunturi 4 10.08.2009 19:26:26