![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hm, nu stiu daca asa a spus sau asa i s-a pus in gura, in orice caz, cred ca el stie cel mai bine de ce a zis cuvintele astea, noi doar putem sa ne dam cu presupusul si aici fiecare crede ce ii place sa creada. Personal nu cred ca solutia pentru a deveni un "mai bun ortodox" este sa treci la romano-catolicism, nici macar nu cred ca este printre optiunile unui ortodox. Last edited by AlinB; 04.05.2011 at 11:28:29. |
|
|||
|
|||
![]()
N-ai de ce, cum ai scris si tu (desi nu e chiar asa), Noesiaa avea de mult pregatit pasul asta, chiar daca nu perfect constient.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu va veti mai putea niciodata impartasi la ortodocsi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate nu este o ratacire atat de grava ca trecerea la protestantism de exemplu dar cred ca este o ratacire, o pierdere a vocatiei daca doriti. Cel care insa s-a nascut romano/greco-catolic si a fost educat in acest sens lucrurile nu sunt chiar atat de tragice, imi place sa cred. Oricum ar fi insa, Dumnezeu este cel care daruieste mantuirea, sa speram ca vom ajunge pana la urma toti de aceasi parte si binenteles aia buna :) |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Romano-Catolicii au modul lor propriu si amuzant de a defini ortodoxia :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mediteaza inainte de a raspunde. |
|
||||
|
||||
![]()
HUh? Insulta fara explicatia de rigoare...tststts!
|
|||
|
|||
![]()
Cum am spus, mediatati mai intai, daca nu merge, rugati-l pe Mihnea Dragomir sa va explice.. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
|