Citat:
În prealabil postat de Adriana3
"Iar Iisus a zis catre el: Nu-l opriti; caci cine nu este impotriva voastra este pentru voi ."
(Luca 9:48-50)
Dupa parerea dvs. aceste cuvinte au fost adresate doar apostolilor sau si urmasilor de astazi ai apostolilor? Daca da, de ce nu ascultati cuvintele Domnului care zice sa nu-i opriti pe cei care fac minuni in numele Lui chiar daca nu urmeaza apostolilor? Daca nu, atunci no comment.
|
Dar cine sunt urmasii Apostolilor, Adriana? Nu tot omul, ci preotii, care primesc har prin punerea mainilor.
Tu poti crede ce vrei, adica ce consideri tu ca e corect din punctul tau de vedere in privinta minunilor, dar asta nu inseamna ca este corect si din punct de vedere ortodox; ori tu inca esti ortodoxa. Spun "inca", avand in vedere ca se produc convertiri mai mult sau mai putin asteptate printre membrii acestui forum. In privinta asta nu spun decat: Doamne fereste!
Sa luam aminte si sa nu ne amagim:
21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.
22. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut?
23. Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea.
24. De aceea, oricine aude aceste cuvinte ale Mele și la îndeplinește asemăna-se-va bărbatului înțelept care a clădit casa lui pe stâncă. (Matei 7, 21-24)