Citat:
KONIJIRO- citeste si afla substanta raspunsului sau raspunsul substantei ma tu nu esti atent deloc uite din mila crestina ia raspunsul.
|
Aha. Deci doar pentru ca tu te spovedesti si te impartasesti si eu nu, ai acces la chestii la care eu nu am. OK.
Acum te rog sa imi spui ce efect observabil in societate au ritualurile de mai sus. Daca ele au vreun sens, atunci in mod clar trebuie sa aiba si un efect observabil.
De exemplu: Intr-o tara unde lumea se impartaseste in procent mare, oamenii sunt mai sanatosi/fericiti/civilizati/strazile sunt mai curate/etc.
P.S. Inainte sa ma acuzi de neatentie cand iti citesc posturile, poate ai putea face un efort sa folosesti elemente ca: semne de punctuatie, majuscula la inceputul propozitiei, paragrafe. Ar fi mult mai usor de citit pentru toata lumea.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
|