![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.basarabeni.ro/stiri/polit...a-nimeni-1498/ Un exemplu doar. "La noi sunt nu mai mult de 10 mii de romi, care au scoli primare in limba tiganeasca, ansamblu profesionist de cantece si dansuri. Romii nostri sunt recunoscuti ca natie aparte si lor li se da toate drepturile - ei nu au nevoie neparat sa invete romana si sa ni se bage sub piele ca romani - ei vorbesc mai mult ruseste. Romania i-a facut pe tzigani romani, vorbitori de romana si acum rromii romani ii inlocuiesc in Bucuresti si nu numai pe romanii veritabili. Deoarece un tigamn si o tiganca sunt mai vrednici in a naste copii decat un impotent de intelectual cu aere aristocrate roman - nmarea batalie dintre romaniicare vorbesc toti limba romana, dar se impart in europeni si asiatici 100% va fi in favoarea tiganimii - se poate de calculat dupa sporul de populatie in ce an tiganii vor alcatui 50% din populatia Romaniei si ii vor conduce pe romani, asa cum se intampla in organizatia PSD Bucuresti in frunte cu Vanghelie. Tiganizarea Romaniei e greu de oprit - unica salvare ar fi chemarea in ajutor a unor eliberatori rusi, care sa faca ordine. Ne oare rau dar voi smecherilor ii socotiti pe tigani mai ceva decat pe basarabeni si mai intai sunteti frati, cuscri, socri, cumnati cu ei si apoi cu noi. Iar noi, basarabenii, multumim lui Dumnezeu ca ne-a facut frati de cruce cu rusii si nu cu tziganii, altfel ajungeam ocupati de mafia tiganeasca cum e Romania de azi si de maine. Sa ne unium cu tziganii - fereasca sfantul! Rromania - tzara furata, bucuria bucuresteana a rromilor. A comentat ivan pe 02.03.2010, ora 13:14 " Stiu ca au o situatie grea si asa mai departe. Dar vorbind strict de parerea lor despre noi si despre unire nu e una prea buna. Eu asa am observat. Poate gresesc, poate nu. Am citit niste articole referitoare la asta, recente chiar, si aprox. 40% dintre basarabeni ar dori unirea cu Rusia si daor 3 % cu Romania. In schimb in jur de 50% dintre romani considera unirea cu Moldova fireasca. http://yellowgondolin.wordpress.com/...moldovenii-ba/ |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Basarabia e Romania-mars pt unire | antiecumenism | Generalitati | 3 | 20.10.2012 00:07:38 |
Unire din iubire,cofratietate si comuniune in unitate sau din interes? | Seraphim7 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 67 | 09.11.2010 13:32:28 |
intrebare necesara | anaily | Intrebari utilizatori | 7 | 27.08.2010 18:33:54 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
|