Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Îmi pare rău să-ți spun asta, dar nu ai ales bine țara în care ai emigrat...
|
Pai zi tu Florine, cam ce tara ar fi buna pentru emigrat ???
Toti cei care au emigrat, au facut-o pentru un trai mai bun, evident. Si firesc.
Mi se pare normal sa nu vrei sa stai in Romania sa-ti crape copiii de foame pentru ca nu poti profesa datorita nepotismului in floare...Si sunt mult mai multe motive sa pleci din Romania, decat sa ramai..
Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
S-au întors doi colegi de-ai mei din Chicago unde au mers în interes de serviciu. După o serie de umilințe la Ambasadă, au ajuns acolo. După trei săptămîni li s-a făcut rău din cauza mîncării. Cică ceapa la supermarket e cît varza și nu are nici gust, nici miros de ceapă. Au povestit despre o suburbie părăsită, despre un sait unde lucrau 10.000 de oameni și acum rămînînd vreo 500. Nu aveau treceri de pietoni, ca să treacă strada trebuiau să folosească mașina. Toți circulă cu mașina sau cu căruciorul mobil... În sfîrșit, cei de acolo i-au întrebat dacă le place la ei și dacă vor să se mute acolo, oferindu-le joburi în firmă. Amîndoi au răspuns că sub nici o formă nu acceptă așa ceva.
|
No lasa-ma cu umilintele si cu ceapa cat varza!! Ca mai multe umilinte ca in Romania, nu incasezi nicaieri..Iar de figuranti din astia care merg in State si se intorc si zic ca-i nasoool, e plin podu`...si acolo le tremurau gleznele de mici ce se simteau..