Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.05.2011, 19:51:23
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Pai zi tu Florine, cam ce tara ar fi buna pentru emigrat ???
Sud-vestul României. :P

Citat:
Toti cei care au emigrat, au facut-o pentru un trai mai bun, evident. Si firesc.
Mi se pare normal sa nu vrei sa stai in Romania sa-ti crape copiii de foame pentru ca nu poti profesa datorita nepotismului in floare...Si sunt mult mai multe motive sa pleci din Romania, decat sa ramai..
Majoritatea au făcut-o pentru că le era foame. Am cunoscut în Europa multe cazuri de emigranți, nu numai români, care majoritatea s-ar întoarce și mîine acasă dacă ar avea ce să facă în localiatea lor de origine. Dar nu vorbesc despre ei, care duc o luptă continuă de supraviețuire, ci de cei care au opțiunea de a se întoarce acasă, dar nu o fac deoarece e mai bine la cald decît la călduț. Cu ei nu voi fi de acord niciodată.

Citat:
No lasa-ma cu umilintele si cu ceapa cat varza!! Ca mai multe umilinte ca in Romania, nu incasezi nicaieri..Iar de figuranti din astia care merg in State si se intorc si zic ca-i nasoool, e plin podu`...si acolo le tremurau gleznele de mici ce se simteau..
Dragă, eu îți descriu situații reale, nu din imaginație. Ce-i drept, oamenii au un job decent în țară și de aceea au refuzat oferta pe care americanii au considerat-o de nerefuzat. Au rămas foarte surprinși să li se spună din partea a doi români că nu le place acolo și că nu le trebuie așa o viață. By the way, ei au fost chemați acolo să lucreze pe un proiect din cauză că americanii din aceeași firmă multinațională nu aveau pe cine să le rezolve problemele - nu intru în detalii tehnice inutile.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Bucuresti -> Prislop fara masina? Nicador Generalitati 18 08.04.2015 19:18:48
Si cand simti ca nu mai poti... cer_indurare Intamplari adevarate 23 12.02.2012 08:26:34
Cea mai scumpă Evanghelie: 14 milioane Mihnea Dragomir Generalitati 2 06.08.2011 08:29:26
poti sa mori in vis? The_Fallen Generalitati 9 30.06.2010 10:19:48
LA MULȚI ANI, scumpa mea mamă.... geo.nektarios Diverse Sarbatori 18 06.03.2009 22:01:16