![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Banii mulți cer și mai multe sacrificii. Există însă o cale de mijloc, dacă ai suficient discernămînt: poți să emigrezi, să-ți faci o situație și apoi să te întorci în țară. Am destui colegi care și-au luat mașini scumpe (că tot sîntem la subiectul ăsta), terenuri, case, electronice de top... Nu mi-au trebuit toate astea, le consider un lux inutil. Pentru mine a contat în primul rînd ca familia să rămînă unită. Mai apoi, cînd m-am întors spre Biserică am ales o țară unde să am biserici și preoți ortodocși la alegere. Deci, dacă soțul tău are un CV impresionant și tu ai destulă experiență în domeniul în care lucrezi, ce te împiedică să alegi o țară unde să ai aproape duhovnicul, unde să îți crești copiii într-un mediu ortodox? A, românii sînt necivilizați. Nu neg, dar nu mi-aș duce familia spre exemplu în Anglia, unde ateismul e la rang de cinste. Dar în America în mod sigur nu voi merge nici măcar în vizită - motive am cu zecile. M-a invitat recent un prieten american să-l vizitez la Washington, punîndu-mi la dispoziție casă și masă oricît aș vrea să stau. Nu m-aș duce acolo nici dacă mi-ar plăti avionul și nici dacă mi-ar da bani de cheltuială! Nu subestima profețiile lui Arsenie Boca, pentru că vremurile de acum sînt mai mult decît dubioase. Ți-o spun cu toată sinceritatea și grija pe care o pot avea față de o soră în Hristos (chiar dacă exprimarea mea inginerească este directă și lipsită de tact).
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Bucuresti -> Prislop fara masina? | Nicador | Generalitati | 18 | 08.04.2015 20:18:48 |
| Si cand simti ca nu mai poti... | cer_indurare | Intamplari adevarate | 23 | 12.02.2012 09:26:34 |
| Cea mai scumpă Evanghelie: 14 milioane | Mihnea Dragomir | Generalitati | 2 | 06.08.2011 09:29:26 |
| poti sa mori in vis? | The_Fallen | Generalitati | 9 | 30.06.2010 11:19:48 |
| LA MULȚI ANI, scumpa mea mamă.... | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 18 | 06.03.2009 23:01:16 |
|
|