![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu incerci sa ma discreditezi incercand sa asociezi "jignirea" cu ceilalti membrii ai forumului...e un demers si asta.. In primul rand tu m-ai jignit prima, ala a fost reculul, diferenta dintre bine si rau(bazata pe simturi) nu se invata in clasa a IV-a la religie ci se invata mult mai devreme. Nivelul meu nu e inalt, in schimb al tau suna ca si cum ar fi...tu fiind detinatoarea adevarului absolut, ma faci sa rad :)) NT nu a anulat nici-o lege, daca ai minime cunostinte de istorie ai sa vezi ca inchizitia s-a ghidat in mod special dupa VT.Daca era anulat nu mai exista in constiinta religioasa, ceea ce a anulat legile aberante din VT este societatea.Plus ca nu toata planeta s-a ghidat dupa VT ci doar iudeii. Aborigenii din australia habar n-aveau de existenta VT(de ex). Ingerii inclusiv Lucifer, sfintii parinti zic ca sunt scantei iesite din Dumnezeu, cum o parte din Dumnezeu sa devina rau asa din neant? nu vezi paradoxul? Si daca Dumnezeu l-a creat de ce nu-l distruge? si gata cu raul... Copiii stiu ca gresesc pt ca li se spune treaba asta pana cand invata... Nu-ti mai explic ca e inutil... Eu nu sunt ateu draga mea, venirea mea pe forum a avut alta cauza, si daca tu nu te inseli inseamna ca nici eu nu ma insel. Last edited by Raziel; 10.06.2011 at 17:37:12. |
Tags |
suflet |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce este sufletul? | Askeladd | Generalitati | 50 | 18.10.2009 23:56:07 |
Va rog din tot sufletul... | quasar | Generalitati | 4 | 04.10.2007 19:20:28 |
Ce este sufletul | luc | Biserica Ortodoxa Romana | 20 | 07.02.2007 01:32:49 |
|