Citat:
În prealabil postat de vintage
Alin, ce am zis,noi ( Melissa si Vintage) de nu ti-a fost pe plac?
Reciteste ce am scris, dar cu atentie si vei constata ca seamana cu ceea ce ai scris chiar tu.
Poate ca acele puncte insirate de Melissa sunt cam dure dar, crede-ma, au fost, sunt, si vor fi valabile cat e lumea.
Noi nu am criticat-o pe aceasta fetita indragostita dar trebuie sa vada si ea ca acel barbat cu care a trait pana acum nu este potrivit ca sot.
De altfel acelasi lucru i-ai spus si tu.
A, era sa uit: eu nu fumez dar nu m-am gandit niciodata sa cataloghez ca persoana de moravuri usoare o persoana care fumeaza. Fumatul nu anuleaza niste calitati morale ale omului. Poate ca acele calitati se vad mai greu... din cauza fumului... dar daca sunt, sunt!
Si inca ceva: aceasta fetita parasita s-a culcat cu acel barbat si daca se despart, desigur ca ea va cunoaste un altul care a mai avut si el o relatie anterioara. Va avea dreptul aceea (anterioara) sa o catalogheze pe prietena noastra in discutie ca fiind de moravuri usoare? ...
Si daca pana la casatorie se va culca si cu acesta? s.a.m.d. ?
|
Alin cateodata este mai dur,pune degetul pe rana cum se spune...
De data asta insa m-a socat si pe mine cu aceasta afirmatie deplasata,comform careia toate fumatoarele sunt niste femei jalnice,nu-s bune de nimic,ba mai mult decat atat sunt si prostituate(definitia dexului pt "femei de moravuri usoare")!!
Chiar si descrierea adversarei domnisoarei studente care a deschis threadul este gresita;ca in multe cazuri de acest gen"cealalta femeie"este descrisa in cele mai negre culori posibile,fara a se pune un gram de vina pe capul iubitelului naravas...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|