Citat:
În prealabil postat de LittleSparrow
Exprimarea asta condescendentă asta nu își are rostul: "această fetiță părăsită...etc."?
E vorba de un om care SUFERĂ!
Ana Maria, permite-mi să îți dau cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată: spovedește-te.
Te asigur că Iisus care a murit pentru noi nu te va lovi cu asemenea răutăți și ironii.
Fă canonul dat de duhovnic și vei vedea că ești LIBERĂ.
Și vei vedea că ești IUBITĂ.
|
Draga Vrabiuta,
Cu adevarat ai dat un sfat minunat. De la duhovnic va obtine leacul pt suferinta ei.
Imi pare rau ca am fost, poate, un pic rautacioasa, (desi " exprimare condescendenta" cum ai spus tu, inseamna de fapt respectuoasa sau binevoitoare...). Dar ce i s-a intamplat lui AnaMaria este un avertisment de la Dumnezeu ca acel barbat nu-i este potrivit. Este o fata buna si iubitoare iar intamplarea aceasta neplacuta poate fi intoarsa in favoarea ei. A scapat astfel de un om cu care s-ar fi maritat si ar fi facut-o sa sufere. Iar maritata fiind, sunt alte obligatii, mult mai mari, fata de sot: si la bine si la greu... nu?
Ea poate sa-l ajute sa-si revina din acea relatie fatala cu cealalta femeie, poate sa se roage pentru el dar sa renunte la relatie. Acum este mai usor si ranile acestea ale tineretii se vindeca in timp. Domnul s-o ajute!