Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2011, 17:05:59
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Parerea mea este ca nu trebuie bagate nici ramurile crestinatatii in aceeasi oala nici ramurile orentale in aceasi oala.
Nu am citit din postarile acestui subiect decit ultimele 4 sau 5 insa as fi dorit mai multe detalii apoi mi-a sarit in ochi fatul ca kundalini yoga are grade -din cite stiam eu nu are , decit Reiki , Tehnica Radianta si Omni Healing.
Apoi am retinut faptul ca el practicind simultan mai multe ramuri orientale era acuzat doar Reiki. Intimplator am un vecin care are mai multe grade master in maimulte sisteme Reiki insa a practicat doar reiki iar atunci cind a avut probleme uneleau fost incercari la care se astepta si de care trebuia sa treaca intarit -ceea ce sa si intimplat- iar altele datorita nerespetarii temporare a normelor de conduira existente si in Reiki si in crestinism , apoi intarirea spirituala a fost evidenta , iar despre furtul de energie si simboluri asazis demonice eu cred ca autorul postariii ori nu a inteles ce trebuia inteles ori nu a practicat ce trebuia practicat- sau de la cine trebuia invatat, Trebuie sa te asiguri ca profesorul care iti preda are toate atestatele legale aprobate de organizatiile pe tara , altfel orice tiganca se inspira de pe net, incropeste ceva si ii da numele reiki ca sa scoata un ban -in acest caz e de inteles de ce maestra a ajuns rau tocmai findca cu unele lucruri nu te poti juca. Iar daca amesteci cu alte metode pervertite in care legile morale s-au stirbit in timp iar nu e bine.
In reiki nu se practica decorporalizari ci dimpotriva ele sint vindecate , ca si alte boli incurabile nerezolvate de medicina alopata -evident mai putin deformatiile congenitale sau cele care necesita operatie.
Punerea palmelor a fost la un moment dat o practica crestina si poate nu numai. Insa astazi conditile s-au schimbat fiindca este mult mai greu si nu oricine este pregatit spiritualiceste pt. a purta astfel de harisme. Ceea ce nu poti duce te poate darima.
Apoi mai exista si alte ramuri inrudite de sorginte europeana cum ar fi Vindecarea Reconectiva care nu folosesce simboluri-rugaciune insa la fel pacientul plateste, nu este fara plata nici in acest caz. Insa la fel pacientul este ajutat sa treaca de anumite incercari si sa invete unele lectii asa incit boala s nu mai revina , adica daca esti ajutat sa scapi de patima betiei apoi nici tu nu trebuie sa mai intri in circiuma cu ortacii tai. Ca apoi nu e oblogat altul sa te pazeasca sa nu pui mina pe pahar -altfel te duci beat la el si ii ceri banii inapoi cum se ntimpla in unele cazuri
De aceea e bine sa ai intuitie si sa simti cind si pe cine trebuie sa pui palmele. Ai o raspundere care se cere asumata.
In versiunile mai vechi ale bibliei la un moment dat aparea "ceata vindecatorilor din zilele din urma" la fel cum aparea tot in Apocalipsa si "cele doua strigari" precum si altele care rind pe rind au fost considerate "adaugiri". Ma refer cu precadere la versiunile BOR si cele catolice.
Aceste sisteme terapeutice energetice alaturi de altele ca ramuri ale medicinei complementare sint folosite si la noi si peste hotare atit individual cit si in clinici medicale particulare sau chiar in mari spitale.
Cazuistica lor este de multa vreme studiata de cercetarea in domeniul medicinei si a constiintei umane (psihologia).

Last edited by Mihai36; 23.06.2011 at 17:14:16.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 01:27:29
Reiki si tentatii oana Re Alte Religii 157 02.09.2017 16:59:59
Reiki Riluri Intrebari utilizatori 95 05.11.2015 16:48:52