![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma gandeam poate sa mergi si la un Sfant Maslu...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ei, acum sa nu mi-o luati in nume de rau, dar si pe mine m-au intrebat niste preoti carora le-am dat sa o pomeneasca pe bunica daca era ortodoxa, spovedita, impartasita, daca se ducea la biserica... pentru ca, altfel, ar fi folosit prea putin pomenirea. Ce era sa le zic (daca nu aveam raspuns afirmativ)?!
Eu cred insa ca Domnul vede si asculta rugaciunile prietenilor lui Lilith :).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am inteles ca se pune in discutie SI pomenirea la Sfanta Liturghie a unei persoane... Pomenire inseamna rugaciune. Unde vezi tu viclesug si ispita in post?! Ne place, nu ne place, sunt calugari mai tipicari care intreaba si la vii: asta de pe pomelnic cine e? merge la biserica? Acum, ma ierti, Cristi, dar si noi ne credem mari crestini, rugatori si implinitori de porunci si chiar asemeni samarineanului daca spunem un Doamne miluieste pe roaba ta... Asta e problema. In situatii delicate ca acestea stii si tu ca trebuie post, rugaciune, spovedanie, impartasanie... mai multe.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pur si simplu doream sa aduc la cunostinta tuturor, ca Lilith23, colega( pentru ca face parte din aceiasi comunitate cu noi- forumul acesta) si prietena ( pentru cine o simte asa- eu una o simt) noastra, are nevoie de rugaciunile noastre. Cine nu doreste sa se roage, nu-i problema. Se roaga altii cat pentru ei! Dar ar fi chiar de bun simt sa nu mai postati aici decat daca aveti o vorba buna de spus fetei, ca sa n-o scarbim prin atitudinea noastra si s-o indepartam iremediabil de Dumnezeu si de Biserica! Daca puteti face un bine cuiva si nu-l faceti, se considera ca ati facut un rau acelui om! Sa ne ierte Dumnezeu pe toti, ca tare nevrednici mai suntem! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca să închid gura tuturor: sunt botezată ortodoxă, am avut o perioadă când am fost apropiată de biserică, mă spovedeam și mă împărtășeam. Acum, în ultimii ani, m-am îndepărtat. Nu vreau să își facă nimeni păcate rugându-se pentru mine. Eu nu am cerut nimănui nimic. Dar celor care mi-au oferit prietenia și bunătatea lor, precum și celor care m-au pomenit în rugăciunile lor, le mulțumesc din inimă! Melissa, știu că ai avut doar intenții bune, îmi e imposibil să-mi exprim în cuvinte recunoștința! Ai toată dragostea și prietenia mea! |
|
|||
|
|||
![]()
Adevărat, adevărat! Să nu uităm asta când vom mai avea ocazia de face un bine cuiva..
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru cei ce au nevoie | anirod | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.08.2014 17:02:12 |
O colega de-a noastra de forum... | dorinastoica14 | Umanitare | 20 | 17.06.2011 21:19:11 |
Pentru o colega deosebita Anica | mara2008 | Slujba inmormantarii | 13 | 01.04.2011 04:09:15 |
Sa ne rugam pentru Fabian... | lacrimi | Umanitare | 13 | 16.04.2010 18:12:47 |
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 12:10:02 |
|