Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.07.2011, 15:05:02
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
haha! ad hominem .era vorba de fulgere in subiect ,nu de injosire ,placere sau limite .Si apropo ,ai calificare de observator al injosirii oamenilor ?Unde ai facut cursul?
Ma refeream la altceva. Se pare ca amandoi suntem cam grabiti! Eu ma refeream la faptul ca multi considera niste oameni inapoiati ca fiind superiori si dupa mine asta e injosire. Acei oameni au inventat zei pentru a justifica un fenomen natural si n-ar trebui slaviti pentru asta. Drept urmare replica mea n-a fost o jignire, ci o constatare. Sa nu-mi spui ca n-ai auzit pe aici destui care spun ca "nu sunt vrednici".
Citat:
Sa inteleg ca crezi in Dumnezeu? Acela de care scrii tu(in propriul tau mesaj) ca a creat lumea dupa "epoca de piatra " ?
Daca tot te pricepi la erori de logica, poate realizezi ca tocmai ai comis un strawman. Eu discut de D-zeu ca notiune, nu ca persoana. D-zeul crestin a fost inventat dupa epoca de piatra, ceea ce inseamna ca respectivii oameni daca ar fi stiut cauza primara, aceasta n-ar fi fost D-zeul crestin. Ai folosit argumente incompatibile.
Citat:
pe cuvantul tau? Erai pe acolo si ai observat tu ca "au facut povesti" ? Sau asa ar trebui sa fie daca evolutionismul e presupus adevarat ?
Exista dovezi pentru nasterea si evolutia zeilor. Nu pot sa cred ca nu stii ca "Iisus" e plagiat dupa alti zei! Si daca tot mergem pe varianta "n-ai fost acolo", tin-te bine! Ai fost acolo sa cercetezi ca Maria a fost fecioara? Sau ca D-zeu a facut lumea? Dovezi pt asa ceva oricum nu exista!
Citat:
Curtea stiintei e mare si s-au strecurat multe gunoaie si in ea( ca in toate activitatile umane). Vorbesti de stiinta de azi care produce medicamente ,avioane, sateliti ? Cine a contestat-o ? Vorbesti de stiinte "istorice" mai obscure si imposibil de probat prin probe directe de laborator ,ci doar prin teorii si mii de petice care se schimba din timp in timp ? Asta-i altceva si da se contesta cu voiosie pentru ca sunt motive obiective pentru contestare,nu contest avionul ,mobila ,medicamentul ca le am in fata dar da ,contest toate prostiile macro-evolutionismului care nu au probe directe ci cer "credinta" in onestitatea oamenilor de stiinta evolutionisti . Cand o intarca Balaia o sa cred in onestitatea omului ,insa cred in onestitatea lui Dumnezeu pentru ca rezoneaza cu sufletul meu si nu gasesc in ea(crestinism) nici o contradictie logica .
Ziceai ceva de ad hominem? Nu stiu cine te-a intoxicat cu astfel de mizerii dar evolutionismul chiar e sustinut de dovezi, indiferent de ce iti place tie sa crezi. Iar stiinta este aceeasi si cand discutam de avioane si cand discutam de evolutie.
Citat:
Reproducerea artificiala ma confirma pe mine ,nu pe tine. Fulgerul e produs de o ratiune , fie de Dumnezeu prin mijloace proprii (ce includ sute de cauze inlantuite pana la fulger) fie de om prin mijloace proprii ( dar care copie sau plagiaza dupa originalul din natura si la scara "omeneasca" ultimele cauze observate care duc la producerea fulgerului ) . Deci fulgerul e produs intotdeauna de o ratiune(fie Dumnezeu in natura fie om in laborator) si niciodata intamplator ,exact asta s-a demonstrat in laborator.
Daca tu vezi ceva rational intr-o diferenta de potential (demonstrata in laborator) care provine din fenomene cat se poate de naturale, a se citi haotice, macar nu te supara daca spun ca te injosesti. Daca strigi in gura mare ca nu exista dovezi pentru evolutie si ele exista, nu de injosesti singur? Nu stii ca exista si te mai si fudulesti cu propria ignoranta! Poti sa fii oricat de sensibil dar nu eu sunt ala care te jigneste, ci chiar tu!

Tags
creatie, creationism, darwin, evolutie, evolutionism

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum sa spun ? odi_groza Pocainta 22 11.09.2010 15:04:18
Teoria Evolutiei Evreulcelales Generalitati 96 25.09.2009 08:37:52
Oamenii de stiinta vorbesc despre Dumnezeu... amatyyy Generalitati 0 10.05.2009 13:51:19
Teoria evolutiei vs Dumnezeu seby_din_brasov Generalitati 2 19.02.2009 20:42:45