![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dau un exemplu de deosebire mare intre adventisti si restul crestinilor: pazirea poruncilor lui Dumnezeu si credinta in marturia (fagaduintele) lui Hristos.
Adventistii sunt singurii care pazesc cele 10 Porunci Dumnezeiesti, in totalitate si nemodificate si sunt singurii care cred in fagaduintele Mantuitotrului (ca se va intoarce, va invia pe cei in credinta si va lua cu EL pe ai Sai). "Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus" (Apocalipsa 14:12). Si balaurul, miniat pe femeie, s-a dus sa faca razboi cu ramasita semintei ei, care pãzesc poruncile lui Dumnezeu, si tin mãrturia lui Isus Hristos.(Apocalipsa 12:17) Domnul Iisus a marturisit ca se va intoarce sa-i invie pe cei in credinta si sa-i ia cu EL pe ai Sai. Cati crestini mai cred acest lucru? Sau, cati crestini cred ca se duc singuri la Domnul? Aici este o mare deosebire. Cati crestini mai pazesc poruncile lui Dumnezeu? Sau, cati crestini le ignora, intelegand gresit ceea ce inseamna harul? P.S. In postarile anterioare ati spus o sumedenie de minciuni despre adventisti. Nu le discut acum. Va recomand doar, pentru informare, o sursa de documentare corecta. Dati un search la cuvantul "adventist" si veti gasi site-uri adventiste (sunt multe). Eu daca vreau sa aflu ceva despre o confesiune caut site-ri sau publicatii ale acelei confesiuni. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|