Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2011, 10:26:10
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Fallen, uite, eu am o colega, are 24-25 de ani, e din provincie, statea la camin, dar acum a terminat masterul in Bucuresti si a fost nevoita sa se decazeze. Lucreaza part-time, ia vreo 5 milioane pe luna, deci nu isi poate plati o chirie in Bucuresti, parinti bugetari / pensionari... Este o fata extraordinara, foarte promitatoare, e foarte buna pe domeniul ei, dar nu are unde sta. Sa faca naveta zilnic ar fi prea costisitor, sa se intoarca in oraselul de provincie, nu s-ar putea angaja nici ca vanzatoare si si-ar rata profesia. Ei bine, fata asta are si ea un prieten in Bucuresti de vreo doi ani, si a spus foarte clar ca ea nu se muta cu el, desi asta i-ar rezolva foarte usor problema cazarii si oarecum pe cea materiala. In ruptul capului nu se muta cu el, desi foarte multi din anturajul ei o sfatuiesc sa faca asta. Dar ea prefera sa doarma o noapte la colega X, doua nopti la colega Y, sa o astepte in parc pe colega X pana cand aceasta iese de la serviciu si ii deschide apartamentul... din fericire, acum colega Y o primeste o durata mai mare de timp (dar determinata), pana cand isi gaseste undeva cazare.
O viata stresanta, dar nu e traita in pacat... e mare lucru.
Daca e asa credincioasa si perseverenta, poate are noroc si o cere de nevasta prietenul ei (desigur, daca o si iubeste). Sau daca el are familia aici, si familia lui e de buna credinta, ar putea s-o ia in casa lor, ca "oaspete", deocamdata, pana cand se vor cununa. Nu ar fi frumos?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? inclusiveu Generalitati 9 02.07.2012 16:08:55
"Acatist pentru adormiti" - se poate? mirelat Slujba inmormantarii 14 22.03.2011 19:53:05
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 08:26:42
cati dintre voi imi vor tine "companie" in iad?! clujeanul33 Generalitati 21 14.02.2010 00:33:22