![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() @ Tricessimus Scuza-ma, nu vreau sa te zoresc, dar in eventualitatea ca vei fi iar banat, n-as vrea sa raman fara raspunsuri la ce te-am intrebat. Te-as ruga sa nu treci cu vederea macar postarea din linkul de mai jos, desi as fi vrut sa raspunzi la toate intrebarile pe care le-ai sarit. Serios, chiar ma intereseaza. Valabil si pt. colegul tau. Mersi anticipat. http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=126 |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Acum serios, încerc să răspund întrebărilor tale: Bineînțeles. Asta până când va fi încheiat Planul de Mântuire, se vor reașeza toate lucrurile și va începe Împărăția Slavei, veșnicia fără păcat și fără inițiatorul păcatului. Până atunci însă, copiii lui Dumnezeu [mântuiții] care au murit așteaptă revenirea Domnului Hristos și învierea drepților. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Până la momentul când va începe judecata lor și vor fi aruncați în "iezerul de foc" sunt cât se poate de vii. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt curios, cand te va interesa subiectul topicului (invierea).
Crezi ca dogma nemuririi mortului este compatibila cu fagaduintele Mantuitorului privind revenirea Sa si INVIEREA pentru viata vesnica a celor morti in credinta? Eu zic ca nu. Trebuie sa renuntam la una din ele. Ori ne lepadam de dogma nemuririi mortului ori ne lepadam de fagaduintele Mantuitorului si nu mai credem in revenirea Sa si inviere. Cine doreste, sa ma contrazica si sa-mi arate cum se pot impaca aceste doua credinte. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 55 | 08.08.2013 14:11:31 |
Care sunt "gaurile" stiintei? | Bast-et | Teologie si Stiinta | 28 | 19.09.2010 10:30:28 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2009 00:19:20 |
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " | cristiboss56 | Generalitati | 22 | 15.02.2009 23:49:08 |
|