![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si inca ceva: Sfantul Papa Ioan Paul al II-lea a afirmat, public si oficial, inclusiv in documente scrise, ca Biserica de traditie Antiohiana (atat asirienii neuniti cu Roma, adica "nestorienii" propriu-zisi, cat si chaldeenii din Sud, uniti cu Biserica-Mama a tuturor) este una de traditie martirica, si, as adauga un fapt istoric cunoscut de cei mai multi de pe forum, si misionara. Asa ca afirmatiile mele calca pe urmele unui Papa sfant.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca asta e mai degraba argument anti-catolic decat pro-nestorian :)
Cam neasteptat sa-ti ofere tocmai un catolic asa ceva.. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Incendiu la Biserica "Sfântul Pantelimon" din București | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 11.01.2012 22:08:32 |
Iubirea "Ilegala" in Biserica Lui Hristos...Si nu numai... | savudanmihai | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 28.02.2011 00:23:44 |
O noua strategie a legiunii de secte: "Biserica Evanghelica" | kesarion_breb | Secte si culte | 49 | 17.08.2010 16:16:29 |
"Slujirea aproapelui și egalitatea creștină în Biserică" de la Mitropolia Olteniei | mihailt | Generalitati | 0 | 18.01.2010 16:07:41 |
Erori dogmatice in Biserica Ortodoxa Romana "Sf.Treime"din Los Angeles | petrut-angel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 28 | 29.11.2008 03:19:30 |
|