![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Da domnule adventist vad ca sti sa iesi cand nu mai ai raspunsuri... Nu cauti adevarul , voi va inchinati la un Iisus personal dupa poftele voastre si la Biblie pe care desigur nu o respectati!
|
|
|||
|
|||
![]()
Și conform acestui adevăr suprem al dumneavoastră, care considerați că ar fi acele puncte din doctrina adventistă ce nu respectă Biblia, urmând "poftele" personale?
|
|
||||
|
||||
![]()
Este simplu - voi spuneti ca aceia care nu au inviat la prima inviere a Mantuitorului sunt pierduti pentru totdeauna corect? Dar in Biblie ni se spune ca aceia care vor fi judecati , judecata se va face dupa faptele fiecaruia , iar cei care nu se afla scrisi in Cartea Vietii vor fi aruncati in iad.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Căci Dumnezeu așa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică." (Ioan 3,16) Știți ce presupune acea pieire? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi incarc prea mult memoria cu aceste lucruri si aceasta contradictie ne incarca mult pe amandoi. Ce doresc eu sa arat este ca multi credinciosi slab sufleteste, slab informati in dogmatica aluneca in inselarea unor oameni care la rand au fost inselati de catre altii care au venit cu o revolutie doctrinara, cu noi idei pe plan religios Am sa ma rog pentru indreptarea celor rataciti de la invatatura adevarata si dreapta a parintilor nostri si a Sfintilor Apostoli de acum 2000 de ani. Ideea este in felul urmator: Ideea care o sustineti - este legata de judecata din timpul mileniului . că aceia care nu au fost înviați cu prima înviere (adventistă) și nu au fost luați la cer la acea înviere sunt pentru totdeauna pierduți. Trecând peste aceste aberații legate de interpretările legate de cele două învieri ,vad din nou Sfânta Scriptură este tagaduita pentru a-și promova aceste neadevaruri adventiste; susțin aceea că aceia care nu au înviat la prima înviere sunt pentru totdeauna pierduți. Ori această pretenție adventistă este contrară Revelației dumnezeiești. Fragmentul biblic care dovedește aceasta greseala adventistă și contradicția ei cu Sfânta Scriptură a lui Dumnezeu este următorul si cu asta voi incheia: Și am văzut, iar, un tron mare alb și pe Cel ce ședea pe el, iar dinaintea feței Lui pământul și cerul au fugit și loc nu s-a mai găsit pentru ele. Și am văzut pe morți, pe cei mari și pe cei mici, stând înaintea tronului și cărțile au fost deschise; și o altă carte a fost deschisă, care este cartea vieții; și morții au fost judecați din cele scrise în cărți, potrivit cu faptele lor. Și marea a dat pe morții cei din ea și moartea și iadul au dat pe morții lor, și judecați au fost, fiecare după faptele sale. Și moartea și iadul au fost aruncate în râul de foc. Aceasta e moartea cea de a doua: iezerul cel de foc. Iar cine n-a fost aflat scris în cartea vieții, a fost aruncat în iezerul de foc. (Apocalipsa 20:11-15) Eroarea adventista o arată chiar sfânta scriptură care, la respectivele versete, nu spune că toți aceia judecați vor fi aruncați în iezerul de foc, ci "cine", "oricine", "aceia" care nu au avut fapte demne de a le premite să fie scriși în cartea vieții; nu toți vor fi pierduți, ci doar aceia care nu vor fi găsiți scriși în cartea vieții potrivit cu propriile lor fapte. Last edited by Andy00; 25.07.2011 at 22:54:28. Motiv: Imi cer scuze pentru unele greseli de editare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Căci Dumnezeu așa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică." (Ioan 3,16) Verbul folosit în original pentru această "pieire" este [άπόλλυμι] = a distruge, a nimici cu totul, a șterge, a se topi în neființă. „Plata păcatului este moartea” (Romani 6,23). Opusul „vieții veșnice” nu este chin veșnic, ci desființare veșnică. Păcatul are în sine semințele nimicirii. Moartea are loc, nu doar pentru că Dumnezeu o vrea, ci pentru că păcătosul alege să se despartă de Dumnezeu care este izvorul vieții. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu care e semnificatia acelui verb dar uiti de parabola cu bogatul care a ajuns in iad.Uiti si de altele dar nu am chef acum sa le insirui. adventii in primul rand nu respecta noul legamant si sunt supusi legii vechi! Au amagit lumea si o vor mai amagi!
De exemplu. Biserica adventa nu poate fi in alianta cu statul?E adevarat? Si totusi...este aliata!!! Apoi cei rai vor fi nimiciti in mintea celor buni. Pentru cei buni acestia nu vor mai exista! Greseala adventa este ca nu tine cont de Nt si de gandirea primilor ncrestini. Sfantul Stefan moare vazand pe Domnul! Primii crestini isi dadeau viata bucurosi ca sa se intalneasca cu Domnul! Apoi toti gandeau ca dupa moarte este o judecata particulara a acelui om care a murit. Iisus spune despre fica lui Iair: doarme! Exemplele pot continua. Reamintim ca unii de aici (vezi o anumita cuvantare tinuta de Iisus), nu vor gusta moartea!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar dupa ce vor vedea, vor muri ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Neaguu avea dreptate. De ce va place sa treceti de la un subiect la altul sa ametiti lumea? Asa pica multi. Asta e aiureala curata. Cum sa nu existe chin vesnic? Ce spune la Matei, 25, 41 "Atunci (la Judecata de apoi) va zice (Imparatul) si celor de-a stanga: Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic, care este gatit diavolului si ingerilor lui" Apoi, in continuare, aratand rezultatul Judecatii de apoi, zice: "Si vor merge acestia (pacatosii) la osanda vesnica, iar dreptii, la viata vesnica" (Matei, 25, 46). Mantuitorul numeste mai departe chinurile vesnice ca fiind "...gheena, focul cel nestins, unde viermele nu moare si focul nu se stinge" (Marcu, 9, 43-48) "Si multi dintre cei ce dorm in tarana pamantului se vor scula, unii la viata vesnica, iar altii spre ocara si osanda vesnica" (Dan., 12, 2) Daca ar fi vorba despre moartea de care tu zici ar insemna sa nu mai existe acea Judecata de apoi. Atentie numai moarte se numea despartirea sufletului de trup, ci si iadul. Asculta si pe patriarhul Iacob, zicînd: Veti pogorî batrînetele mele în iad (Facere 42, 38). Iar proorocul David zice: Dumnezeu va izbavi sufletul meu din mîna iadului (Psalm 48, 16). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|