Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2011, 16:02:41
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Din ciclul: "Încă una și mă duc"...
Nene, ai zburat cu avionul?
De ce mă persiflezi, crezi că nu am zburat sau ce crezi că sunt un fel de prost? Păi dacă ai fi zburat și tu cu avionul atunci te-ai mira cum de se vede de sus pământul drept și cum de mergi tot mereu drept. Nu se vede rotunjit nimic de sus.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:05:04
BELZEBUT BELZEBUT is offline
Banned

Data înregistrării: 27.07.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Cred că din umilință ai luat numele ăsta de scenă, tu te crezi belzebut
Eu mă cred un simplu muritor, spre deosebire de alții care cred că sunt superiori.
Numele ales este o satiră.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:05:24
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Citat:
De ce mă persiflezi, crezi că nu am zburat sau ce crezi că sunt un fel de prost? Păi dacă ai fi zburat și tu cu avionul atunci te-ai mira cum de se vede de sus pământul drept și cum de mergi tot mereu drept. Nu se vede rotunjit nimic de sus.
intreaba si parerea pilotului daca avionul merge tot drept
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:10:47
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Vai, cum nu il asculta necredinciosii pe nenea vsovivi, posesorul adevarului absolut, trimisul celui de sus pe pamantul mincinosilor oameni de stiinta!
Asta-i bună, și-ți pare rău? Nu există adevăr absolut ci există Cel ce este Adevărul... căci merge pe Calea Adevărului și nu păcătuiește și nu viclenește pe nimeni căci și așa viclenii cad în cursele lor...

Ce ironizezi dumneata defapt? Că posed eu adevărul? Păi crede-mă că nu am strâns adevăr în pungă ci Adevărul este și eu zic de la El... oricine poate, nu e mare scofală, principalul e să și ajungi să fii adevărul că dacă nu ești degeaba îl tot spui altora... deci eu mă strădui să cred ce spun și să fiu asemenea Lui... și cred pentru că știu că așa e. Mi s-a dat de sus, și oricui i s-a dat și s-ar mai tot da cu condiția să vrea și să creadă... dar voi preferați pe științifici... și tare veți fi dezamăgiți când veți afla și voi că nu sunt decât niște mincinoși proști și absurzi, toți gLumeții ăștia frați oameni... însă ei s-au dat mari... au crezut ei că Dumnezeu îi minte și că-i înșeală și că îi păcălește... Păi de ce să-i păcălească Tata pe copiii Lui? De ce? Nu L-a trimis pe Iisus ca să-i întoarcă din căile lor cele rele?

Last edited by vsovivi; 27.07.2011 at 16:14:34.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:18:36
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Smile

Citat:
Asta-i bună, și-ți pare rău? Nu există adevăr absolut ci există Cel ce este Adevărul... căci merge pe Calea Adevărului și nu păcătuiește și nu viclenește pe nimeni căci și așa viclenii cad în cursele lor...

Ce ironizezi dumneata defapt? Că posed eu adevărul? Păi crede-mă că nu am strâns adevăr în pungă ci Adevărul este și eu zic de la El... oricine poate, nu e mare scofală, principalul e să și ajungi să fii adevărul că dacă nu ești degeaba îl tot spui altora... deci eu mă strădui să cred ce spun și să fiu asemenea Lui... și cred pentru că știu că așa e. Mi s-a dat de sus, și oricui i s-a dat și s-ar mai tot da cu condiția să vrea și să creadă... dar voi preferați pe științifici... și tare veți fi dezamăgiți când veți afla și voi că nu sunt decât niște mincinoși proști și absurzi... care s-au dat mari... au crezut ei că Dumnezeu îi minte și că-i înșeală și că îi păcălește... Păi de ce să-i păcălească Tata pe copiii Lui? De ce?
Am zis ca ai dreptate, sau nu e bine ca am zis ca ai dreptate? Si te rog, sa ma ierti ca te-am contrazis, deoarece nu am stiut ca adevarul este de partea ta.

Last edited by GLAdoS; 27.07.2011 at 16:21:57.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:22:01
Banned

Implicit

Citat:
intreaba si parerea pilotului daca avionul merge tot drept
Păi el crede că merge în jurul globului că așa e păclit, dar de văzut de sus și el vede că merge drept. Dar în cap își reprezintă după teoriile gLumeților științifici care au scos că e glob, că numa așa se explică... deci dacă te iei după niște piloți, atunci ai să ajungi o parașută la un momentdat...

Nu încerca să mă faci să-mi văd prostia, că bârna e în ochiul tău, și nu vin din comuna primitivă căci nu a existat așa ceva... deci fii sobru și nu mai încerca să te scuzi prin a mă crede pe mine prost sau absurd. Științificii gLumii sunt iar unii ca tine sunt fraierii lor. Asta este, trebuie să vezi ideea asta în față.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:24:42
BELZEBUT BELZEBUT is offline
Banned

Data înregistrării: 27.07.2011
Implicit

Citat:
Nu încerca să mă faci să-mi văd prostia, că bârna e în ochiul tău
Așa nas mare ai de-i intră-n ochi persoanei cu care vorbești?!
Trist ... foarte trist
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:25:12
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Smile

Citat:
Păi el crede că merge în jurul globului că așa e păclit, dar de văzut de sus și el vede că merge drept. Dar în cap își reprezintă după teoriile gLumeților științifici care au scos că e glob, că numa așa se explică... deci dacă te iei după niște piloți, atunci ai să ajungi o parașută la un momentdat...

Nu încerca să mă faci să-mi văd prostia, că bârna e în ochiul tău, și nu vin din comuna primitivă căci nu a existat așa ceva... deci fii sobru și nu mai încerca să te scuzi prin a mă crede pe mine prost sau absurd. Științificii gLumii sunt iar unii ca tine sunt fraierii lor. Asta este, trebuie să vezi ideea asta în față.
Inca o data imi cer iertare, pt ca am gresit iarasi in fata ta, cu ignoranta mea.

Last edited by GLAdoS; 27.07.2011 at 16:28:18.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:30:03
Banned

Implicit

Citat:
Am zis ca ai dreptate, sau nu e bine ca am zis ca ai dreptate? Si te rog, sa ma ierti ca te-am contrazis, deoarece nu am stiut ca adevarul este de partea ta.
Adevărul nu are cum să fie de partea cuiva căci nu se lasă mituit, ci eu sunt de partea Adevărului căci El m-a făcut așa, și Adevărul este pururea de partea celor mici, mai aproape de cei umili, de cei săraci, de cei nevinovați, de cei cuminți... pe El n-ai cum să-L păcălești sau să-L înșeli căci nu se lasă nici ispitit și nici păcălit... păi dacă n-a reușit satana, crezi că v-a reuși omul? Și satana e etalonul de viclenie și răutate, deci crezi că omul e mai capabil de sminteală și fățărnicie decât cel ce a fost îngerul primei legiuni de îngeri, pus să aibă grijă de om? S-a jucat cu Eva căci a văzut că poftea și se îndoia și a căzut omul prin femeie și credea satana că el n-a greșit și că a făcut doar un sofism nevinovat, dar el a mințit cu viclenie și răutate atacând omul acolo unde era mai firav și a căzut din cer... dar mai înainte se semețise Adam și apoi diavolul l-a ajutat ca să se dea el Dumnezeu furând locul și rolul de la Dumnezeu, dar Adevărul cum să-l furi?

Acuma tu mă acuzi că mă cred Dumnezeu? Și dacă m-aș crede, cu ce te-ar deranja pe tine, aș fii poate mai bun, mai ascultător, aș fii ca Iisus... dar înainte Adam nu avea model, nu avea reper că nu l-a văzut pe Dumnezeu ci doar a auzit porunca, deci el nu știa cum e Dumnezeu și credea că poate fi el mai bun după cum înțelegea el bunătatea... defapt era mai rău dar nu pricepea cum vine asta... nu pricepea câtă suferință declanșase în Dumnezeu. Se semețise și se trufise și se împietrise și nu mai simțea, devenise nesimțit și obraznic.

Dar nu am cum să mă cred Dumnezeu căci metempsihoza e o minciună, dar insuflat și iubit de Dumnezeu asta se poate considera oricine, dar principalul ar fi să-L iubesc și eu pe Dumnezeu așa cum ne iubește El... dar asta e mai greu dar nu imposibil, și mulți sfinți au arătat că se poate, deci nu există nicio fatalitate.

Last edited by vsovivi; 27.07.2011 at 16:37:31.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2011, 16:35:08
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Smile

Citat:
Acuma tu mă acuzi că mă cred Dumnezeu? Și dacă m-aș crede, cu ce te-ar deranja pe tine, aș fii poate mai bun, mai ascultător, aș fi ca Iisus... dar înainte Adam nu avea model, deci el nu știa cum e Dumnezeu și credea că poate fi el mai bun după cum înțelegea el bunătatea... defapt era mai rău dar nu pricepea cum e asta...
Exclusivitate: s-a gasit o divinitate printre noi.... repede plecaciuni in fata sa!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Adam si Eva calatorul Generalitati 13 02.01.2013 00:18:39
Caderea lui Adam si Eva Danut7 Generalitati 102 02.03.2011 20:57:25
Adam ,Eva si rasele Gyulia Generalitati 44 10.09.2010 02:21:51
Adam Mihai-g Din Vechiul Testament 78 08.07.2008 14:21:06