![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce mă persiflezi, crezi că nu am zburat sau ce crezi că sunt un fel de prost? Păi dacă ai fi zburat și tu cu avionul atunci te-ai mira cum de se vede de sus pământul drept și cum de mergi tot mereu drept. Nu se vede rotunjit nimic de sus.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numele ales este o satiră. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ironizezi dumneata defapt? Că posed eu adevărul? Păi crede-mă că nu am strâns adevăr în pungă ci Adevărul este și eu zic de la El... oricine poate, nu e mare scofală, principalul e să și ajungi să fii adevărul că dacă nu ești degeaba îl tot spui altora... deci eu mă strădui să cred ce spun și să fiu asemenea Lui... și cred pentru că știu că așa e. Mi s-a dat de sus, și oricui i s-a dat și s-ar mai tot da cu condiția să vrea și să creadă... dar voi preferați pe științifici... și tare veți fi dezamăgiți când veți afla și voi că nu sunt decât niște mincinoși proști și absurzi, toți gLumeții ăștia frați oameni... însă ei s-au dat mari... au crezut ei că Dumnezeu îi minte și că-i înșeală și că îi păcălește... Păi de ce să-i păcălească Tata pe copiii Lui? De ce? Nu L-a trimis pe Iisus ca să-i întoarcă din căile lor cele rele? Last edited by vsovivi; 27.07.2011 at 16:14:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by GLAdoS; 27.07.2011 at 16:21:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi el crede că merge în jurul globului că așa e păclit, dar de văzut de sus și el vede că merge drept. Dar în cap își reprezintă după teoriile gLumeților științifici care au scos că e glob, că numa așa se explică... deci dacă te iei după niște piloți, atunci ai să ajungi o parașută la un momentdat...
Nu încerca să mă faci să-mi văd prostia, că bârna e în ochiul tău, și nu vin din comuna primitivă căci nu a existat așa ceva... deci fii sobru și nu mai încerca să te scuzi prin a mă crede pe mine prost sau absurd. Științificii gLumii sunt iar unii ca tine sunt fraierii lor. Asta este, trebuie să vezi ideea asta în față. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Trist ... foarte trist ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by GLAdoS; 27.07.2011 at 16:28:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acuma tu mă acuzi că mă cred Dumnezeu? Și dacă m-aș crede, cu ce te-ar deranja pe tine, aș fii poate mai bun, mai ascultător, aș fii ca Iisus... dar înainte Adam nu avea model, nu avea reper că nu l-a văzut pe Dumnezeu ci doar a auzit porunca, deci el nu știa cum e Dumnezeu și credea că poate fi el mai bun după cum înțelegea el bunătatea... defapt era mai rău dar nu pricepea cum vine asta... nu pricepea câtă suferință declanșase în Dumnezeu. Se semețise și se trufise și se împietrise și nu mai simțea, devenise nesimțit și obraznic. Dar nu am cum să mă cred Dumnezeu căci metempsihoza e o minciună, dar insuflat și iubit de Dumnezeu asta se poate considera oricine, dar principalul ar fi să-L iubesc și eu pe Dumnezeu așa cum ne iubește El... dar asta e mai greu dar nu imposibil, și mulți sfinți au arătat că se poate, deci nu există nicio fatalitate. Last edited by vsovivi; 27.07.2011 at 16:37:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adam si Eva | calatorul | Generalitati | 13 | 02.01.2013 00:18:39 |