![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Dacă toată mîncarea e toxică, să mîncăm cît mai puțin toxic. Dacă răul există și nu-l putem evita, să încercăm măcar să-l minimizăm. Sîntem datori să avem grijă de trupul nostru pe cît posibil.
|
||||
|
||||
|
asta era la mintea cocosului. eu am nevoie de raspunsuri concrete. de ex de unde cumpar peste fara mercur sau carne fara hormoni.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Păsări - de la piață, se pot comanda de la țărani. Nu se compară un borș de pasăre de supermarket cu cel făcut dintr-o găină de la țară. Porc - nu consumăm.
|
||||
|
||||
|
Citat:
la piata cand ajung eu pe la 8 seara nu mai e niciun taran de la care sa comand pasari. alte solutii? valabile si pentru cei care lucreaza 10 ore/zi 6 zile pe saptamana si locuiesc la oras?
|
||||
|
||||
|
Și țăranii au telefoane mobile. Eu am cîteva numere de telefon ale celor care vînd la piață în cartier. Poți merge într-o dimineață să faci comanda și apoi vedeți cum vă întîlniți în altă seară pentru a cumpăra. Așa se poate face rost și de ouă, lapte, plus alte lucruri mai sănătoase de la sat.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asa este,nu exista "nu se poate"!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Spre exemplu, problema mea cu timpul... in unele zile se face in asa fel incat am spor si ajung sa rezolv mai multe lucruri, si in marea majoritate a zilelor, oricat de bine as incerca sa ma organizez cele doar 3-4 ore cate imi raman intre serviciu si ora de culcare chiar nu-mi ajung ca sa le rezolv pe toate cate sunt de rezolvat.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
pai si tu mi-ai raspuns la fel, adica mi-ai dat doar informatii, pentru care foarte multumesc, dar as vrea sa stiu si care e solutia. Sa renuntam complet la peste? sau de unde sa procuram peste necontaminat?
Voi de unde va procurati? Cei care locuiti in Bucuresti spre exemplu, ca la tara am auzit ca exista varianta cu iazul.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Repet: Mercurul este un metal care se gaseste in mod natural in mediul inconjurator. Activitati umane cum ar fi agricultura, mineritul si arderea carbunilor sau folosirea industriala a mercurului, cresc pasajul mercurului prin aer, apa si sol. In apa, mercurul isi schimba structura si se transforma in metil-mercur. Pestii absorb aceasta forma de mercur. Deci nu cred ca vom gasi pesti fara mercur.:-)Ideea este sa nu-i consumam pe cei cu un continut ridicat : homar si ton. Daca totusi cineva doreste sa manance conserve de ton ( intrebase cineva), sunt de preferat cele in apa decat cele in ulei, pentru ca au un continut scazut de mercur, deoarece in apa, asa cum am spus, mercurul isi schimba structura, iar concentratia de mercur scade, asa cum am aratat. Ps- cred ca si pastravii din raurile ce presara cel mai inalt munte contin urme de mercur.. Last edited by Melissa; 27.07.2011 at 18:47:55. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 15:03:44 |
| Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 06:20:29 |
| Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 09:55:36 |
| Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 09:09:11 |
| Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 14:37:54 |
|
|