Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Mai adventistu-le cum explici acest verset:
Caci episcopul, ca econom al lui Dumnezeu, trebuie sa fie fara prihana; nu incapatanat, nici manios, nici dedat la vin, nici bataus, nici lacom de castig marsav; Pai daca episcopul nu are voie sa bea vin inseamna ca credinciosul are voie? Da sau nu? Apoi dedat la vin inseamna mai degraba betiv! Nu ca nu are voie sa bea.
Ps eu ii las in pace pe acesti sectanti. White spune ca generatia ei va vedea sfarsitul si ei tot cred in ea! Ce pierdem timpul cu acesti oameni? Pai eu am vorbit cu o adventista face to face 2 ore si la sfarsit tipa dupa ce nu mai avea raspunsuri a dat totusi un raspuns: trebuie sa mai citesc apocalipsa...Pe 27 iunie 1850, doamna White a scris că au rămas numai câteva luni pentru ca poporul să se pregătească:
<B> "Îngerul meu însoțitor mi-a spus 'vremea aproape s-a dus. Pregătiți-vă, fiți gata, pregătiți-vă.' . . . acum aproape că s-a dus vremea . . și ceea ce noi am învățat timp de ani de zile, ei trebuie să învețe în câteva luni." </B>(Scrieri timpurii, p. 64-67).
|
Măi Neaguu-le, episcopul trebuie să fie un model tocmai pentru a fi urmat de credincioșii pe care-i păstorește. Ori dumneata înțelegi din
Tit 1,7-8 că masa credincioșilor trebuie să fie exact opusul a ceea ce este episcopul (adică păcătoși, îngâmfați, bătăuși, etc.)? Hai să ne maturizăm puțintel!
Și lasă mătăluță răstălmăcirea citatelor răstălmăcite din White că nu te prinde. Îți vei prinde doar urechile și e păcat...