![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
În prealabil postat de the_Listener
amice VERSETE CONCrete unde spune MINCATI CARNE ca totul e ok ... aveti ? asezati-le aici sa le discutam .... ca de vorbit interpretari de a unuia si altuia NU TIN LA MINE .... asadar ASTEPT VERSETE COMPLETE si discutam intelegi ? multa iubire Si inca ceva...din Noul Testament...citeste Faptele Apostolilor in legatura cu Sinodul Apostolic din Ierusalim: "Drept aceea, am trimis pe Iuda și pe Sila, care vă vor vesti și ei, cu cuvântul, aceleași lucruri. Pentru că, părutu-s-a Duhului Sfânt și nouă, să nu vi se pună nici o greutate în plus în afară de cele ce sunt necesare: Să vă feriți de cele jertfite idolilor și de sânge și de (animale) sugrumate și de desfrâu, de care păzindu-vă, bine veți face. Fiți sănătoși! " (Fapte 15:27-29).Au interzis cumva apostolii carnea ca aliment?Eu ti-am mai postat odata aceste versete dar tu te-ai facut ca nu le vezi, sau mai bine zis vezi doar ce vrei tu.Tot bati moneda pe ceea ce a zis Pavel: "toate imi sunt ingaduite DAR NU TOATE IMI SUNT DE FOLOS" si interpretezi total gresi ca "dar nu toate imi sunt de folos" cu IMI ESTE INTERZIS. Putina logica prietene...daca un lucru mie nu imi este de folos, asta nu insemna ca acel lucru este nefolositor si altora.Multa iubire! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|