![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Acum două Duminici, părintele ne-a reținut imediat după Liturghie pentru cîteva anunțuri foarte importante. Primul - că a fost ziua preafericitului și a trebuit să-l laude și el puțin... În fine.
Apoi ne-a explicat că au venit niște chitanțiere de la București ca să facem donații pentru catedrala mîntuirii și că, dacă nu dăm bani păstrîndu-i pentru săraci în loc, ne asemănăm lui Iuda trădătorul care a considerat că mai bine vinde acel mir scump decît să-l ungă pe Hristos. Auzi, ce comparație a găsit de cuviință să facă! La faza asta m-am întors și am ieșit ostentativ prin mulțimea care asculta cuminte lamentațiile protopopului. Fraților, ajutați săracii cu puținii bani pe care îi aveți de dat!
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 23:35:00 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 17:46:46 |
| Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 26.02.2010 00:42:41 |
|
|