Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.08.2011, 17:46:28
Kronos's Avatar
Kronos Kronos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Tiger, tu ai crize de anxietate! Cu medicamentele....nu stiu ce sa zic, exista antianxiolitice , dar, iti dau dependenta si vei avea o stare de moleseala
Pentru anxietate se iau antidepresive. Anxioliticele se administrează 1-2 luni, până își fac pe deplin efectul antidepresivele, după care se scot și nu dau dependență pe perioada asta dacă se iau după cum le prescrie medicul.
Citat:
Starea asta poate sa dureze si cateva luni de zile.
Luni? Poate să dureze și ani, netratată.

Citat:
Psihoterapia....nu stiu ce sa zic....nu prea am incredere ca va da rezultate
De aceea e nevoie și de medicamente.

Citat:
La psihoterapie te vor invata niste exercitii de relaxare care constau in autosugestionare ca sa te relaxezi. Ceva de genul intins pe pat cu ochii inchisi si iti repeti in gand: mainile imi sunt grele, picioarele imi sunt grele, simt o stare de bine , sunt relaxat, totul in jurul meu e bine.
Cam astea dunt exercitiile......
Dacă și-a câștigat licența învățând după manuale de programare neurolingvistică, probabil . Altfel, un psihoterapeut îl va ajuta să descopere evenimentul sau evenimentele care au contribuit la starea sa de sănătate. Să iasă din faza de negare. Psihoterapia e utilă și chiar necesară. Un medicament îți va corecta dezechilibrul chimic din creier, dar nu te va face să gândești altfel. Și poate tocmai modul de gândire a cauzat acel dezechilibru, astfel că după terminarea tratamentului afecțiunea va reveni.

El are nevoie să-și recapete încrederea în sine, să se simtă util, în siguranță. Să fie conștient de valoarea propriei persoane.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care fapta este mai grea decat toate ? mihele_m Intrebari utilizatori 2 24.08.2011 22:07:46
Lupta cu ecumenismul e lupta cu dracul spre_rasarit Generalitati 106 12.04.2011 21:13:50
Lupta pasiva vs. lupta activa catalin755 Generalitati 22 28.06.2010 16:35:42
Sufar de o boala grea dragostea!!!!!!!!! alicia Generalitati 40 01.02.2009 13:57:19
viata`i grea. ioanhodean Generalitati 20 14.07.2008 23:42:11