![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Vechea poveste: a operei și autorului? Ne interesează opiniile cuiva doar pentru că acel cineva este cum este sau pentru ceea ce a produs el efectiv? Ex. Ce-ar fi să-l aruncăm la groapa de gunoi a istoriei pe Mihai Eminescu cu toată poezia lui dat fiind că a fost o persoană labilă și nebună la un moment dat și mai ales, a preacurvit cu una fără frâne, ca să nu zic alt fel. Dar nu: el este poetul nostru național! Să revin la lumea noastră mai prozaică… O altă minciună (prejudecată): adevărul sau valoarea unor afirmații depind în capetele reprezentanților mediocrității de caracterul sau valoarea (chiar viața și experiența de viață) a omului care le emite. Eu zic că nu cazul să ne lăsăm furați de peisajul înțelepciunii noastre populare de a da cu bâta în baltă în momente cheie ale vieții, ci să ne plimbăm, totuși, împreună și să comunicăm unii cu ceilalți ca să se vădească și în noi realitatea îndeplinirii poruncii Mântuitorului “Iubiți-vă așa cum v-am iubit Eu pe voi”. Multă pace! P.S. Dacă îmi aduc bine aminte, sfatul adminului era să nu abuzăm de prea multe majuscule în postările noastre (echivalentul țipetelor pe internet). Sau trebuie să mă uit la viața lui pentru a-i accepta recomandarea? Multă iubire!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 15.08.2011 at 11:53:38. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cu ce fel de om v-ati casatori? | aradeanu | Generalitati | 179 | 21.07.2014 18:22:04 |
| Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 14:18:21 |
| cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 19:31:25 |
| cine ma ajuta? | Hartford | Muzica Bisericeasca | 4 | 30.09.2010 05:03:37 |
| Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 22:36:05 |
|
|