Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.08.2011, 04:03:12
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit O mică recapitulare cu mai multe completări, pentru o fixare mai bună 4

Dar mai înainte de a trece la gemetria folosită de Sfântul Ioan Evanghelistul să mai lămurim o problemă apologetică:

În privința credinței ținută ascuns nu eu o numesc murdară ci Domnul Hristos:

Ioan 3:19. Iar aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume și oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina. Căci faptele lor erau rele.
Ioan 3:20. Că oricine face rele urăște Lumina și nu vine la Lumină, pentru ca faptele lui să nu se vădească.
Ioan 3:21. Dar cel care lucrează adevărul vine la Lumină, ca să se arate faptele lui, că în Dumnezeu sunt săvârșite.

Dacă ar fi credința dumneavoastră lumină ați expune-o la vedere, dar ca să nu se vădească, o ascundeți.

Și nu v-am spus aceasta ca să vă jignesc, dacă am făcut-o vă rog să mă iertați, ci din dorința sincerității și deschiderii noastre unul față de altul și pentru a vă putea ajuta știindu-vă modul de a gândi. Eu de multe ori insist la colegii noștri de pe forum să-și spună și numele pentru a ne împrietenii și a nu ne mai ascunde într-un anonimat bătăios tip Caragiale. Ortodoxia este doctoria pentru toate ereziile dar cei ce o aplică trebuie să cunoască boala ca să știe ce alifie să aplice. Dați-ne boala credinței dumneavoastră și noi vă dăm alifia din Ortodoxie care este adevărata fire a lucrurilor, adevărata doctorie a firii noastre căzute și lauda lui Dumnezeu, Doctorul sufletelor și trupurilor noastre.

Cu durere și dragoste, Alexandru

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.
Reply With Quote

Tags
batjocorirea lui iisus, iisus sau isus

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
scrie undeva in biblie de reincarnare? annajanette Generalitati 144 27.12.2013 20:00:51
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? elenavioletacocos Slujba inmormantarii 8 05.11.2012 01:48:09
E adevarat ce e scrie in urmatoarea carte? tinutza Biserica Romano-Catolica 23 28.05.2012 18:43:43
PR. IUSTIN PARVU SCRIE PATRIARHULUI SI SF. SINOD!! orthodoxis Stiri, actualitati, anunturi 13 04.06.2008 23:55:17