![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cu durere în suflet mărturisesc că, dintre toți filo-unioniștii (ecumenistii) pe care i-am cunoscut, nu am văzut pe nici unul să aibă nu miez, dar nici măcar coajă duhovnicească. Cu toate acestea, știu să vorbească despre dragoste și unire, deși ei înșiși nu sunt uniți cu Dumnezeu, fiindcă nu L-au iubit." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fac pe filozofii sau incearca sa abordeze subiectul si il expun dupa cum simt ei... ....si asta ca intr-o parabola cu daca ai avea credinta cat un bob de mustar...muti muntii si acum vin si zic eu...daca am avea si dragoste cat un bob de mustar ... (dragostea este mai mare intre -dragoste , credinta si nadejde).. nu crezi ca zburam...eram niste sfinti ce faceau si minuni...? eu nu am reusit sa fac nici minunea sa nu mai fac pacate...deci am sa reflectez clar la ce zici..Stiu doar ca fac pacate multe atat ....Multumesc ! Last edited by Marilena B; 20.08.2011 at 14:45:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă adminul va șterge sau va închide și acest fir... nu va face decât ca încăodată să demonstreze tristul și crudul adevăr. Se știe despre ce adevăr dureros vorbesc. Oricine poate înțelege!
REZULTA CLAR CA Ca se abat multi de la dreapta credinta si nu toti sunt si pe calea lui Dumnezeu ..si uni sunt foarte convinsi ca sunt si foarte luminati, pacat de cei ce sunt in ceata..as zice dupa gandirea lor...si mai ales ca vor sa si convinga....dar ce sa-i faci Citat:
Eu raspund urat? cum? Eu am spus ei sunt deja sfinti ai crede dupa cata lumina imprastie,,ma mir ca nu incep sa zboare"... vorba la un preot ca la cat de sfiinti sunt o pot face fara stanjeneala...la ce mai le este de folos..un drum al crucii?" Si nu am facut referire la o persoana anume ci i-am bagat in oala pe cei care cred ca se vor mantui fara drumul crucii...cei vizati se simt daca vor sau cei neavizati nu au de ce sa fie lezati...ca doar nu am dat nume ca sa simta cineva in mod vadit judecat... Si in alta ordine de idee, conceptul meu de biserica universala este foarte departe de ce zici tu..dar trebuie sa fac un adevarat subiect pe aceasta tema...dar raman la acesta parere doar in sufletul meu, ca biserica trebuie sa fie si va fi UNIVERSALA CA IN CREZUL APOSTOLIC si asa cum se spune in Psalmi ca toti se vor inchina pana la urma unui singur Dumnezeu..a se vede postarile anterioare ..si de aceea cautam sa vad si chiar am intrebat la o postare cum este acea biserica ...prima in care au slujit Apostoli...pentru ca asta as vrea sa stiu intradevar...si ..apostoli au plecat in lume si intre cei pacatosi au trait ...pentru ce ? Sa incercam sa ne gandim... Si de ce nu au stat sa ii convinga pe evrei? Sa incercam sa ne gandim.. Si de ce eu, sa stau sa invat de la ortodocsi doar? Incerc sa ma gandesc ... De ce nu pot invata de la tot aproapele meu..? Si daca le-as invata pe toate? mi-ar folosi toata stiinta la ceva? practica ma omoara..fratilor...Asta este durerea mea...practica credintei practica dragostei practica nadejdi... vreau sa ma calesc in si prin ispite ...vreau sa invat sa stau intre cei ce gresesc ...ca daca i-as intalni fara sa fiu pregatita ...si m-ar invata gresit...as sti eu oare cum actioneaza ei.. si mai vreau dupa cum zicea cineva... decat sa ispitesti sfiinti ..mai bine sfintesti nimicuri... Asa ca voi sta departe de sfiinti..ca sa nu-i ispitesc si sa vegheze asupra mea si sa nu sa le fiu doar o ispita... ca tocmai ei vorbesc de judecata..dar stiu ca daca vrei sa te feresti de judecata si chiar sa nu faci acest pacat este imposibil atata vreme cand Dumnezeu spune sa aratam celor ce gresesc ..si sa-i certam..si sa mai spunem si biserici...si tot asa.. asa ca pana la urma chiar daca mi-am expus parerile ..pacate nu spun cate am facut ca nici Dumnezeu nu mi le vadeste..ca nu le mai stiu numarul ..cred ca si duhovnicul meu a uitat numarul la cate trebuie sa-mi dea iertare la spovedanie..si cate nu am spus ..si cate stau ascunse si nestiute de noi (Doamene iarta cele nestiute de mine )..dovada este ca intr-o singura postare cate prostii am debitat... dar asta sunt Dumnezeu asa m-a lasat ..si pana la urma doar in puterea Lui sta mantuirea noastra...daca ar fi sa vrem si sa putem sa nu facem pacate ..cred ca ar fi necesar sa fim ...morti nu vii...un singur cuvant si emana imediat un pacat ..de judecata ..de mandrie ...de sminteala.. de ratacire..de eu mai stiu ce...viclenie... dar oare asta inseamna ca trebuie sa fim muti? Stie cineva sau accepta cineva in acel moment cand gandeste vorbeste ..face ceva ca a si facut pacat? Mi-e greu sa cred ca putem realiza ce conotatie are fiecare gest al nostru prin prisma credintei..si daca vrea cineva sa se lamureasca..cititi "cele 12 vami"..ca daca incerci sa vezi cate pacate realizezi intr-o zi facand o incursiune prin acesta carte ..ti-ai pierde nadejdea de mantuire... dar trebuie sa mai stii ca trebuie si sa vorbim si sa facem multe si sa speram la marea milostivire a lui Dumnezeu pentru mantuirea noastra ...nu vreau sa ma gandesc cate pacate fac..vreau sa ma gandesc cum sa fac sa fiu pe plac lui Dumnezeu..ca sa nu pierd nadejdea... Si cand fac pacate ...in incercarea de a ma indrepta pe mine sau pe altul...scris este ca Psalmul 50 voi invata pe altii... daca am gresit cu ce spun eu nu am spus pentru cineva anume...am spus pentru cei ce vor sa citeasca si sa ma judece dupa, dar poate ceva ADEVAR o fi si in ce spun eu...cine stie...depinde de fiecare cum priveste.. Uni aici te osandesc, uni deja te vad sfanta...etc... AVIZ lui VSOVIVI ..niciodata sa nu ma mai vezi ca pe o sfanta, ca nu sunt sincer decat o pacatoasa...te rog frumos..nu pangari numele sfiintilor punand numele meu langa al lor...Multuesc anticipat eu pacatoasa..Marilena... Si cum spuneam mai intr-o postare anterioara...am venit sa vorbesc cu mine ..vorbesc si acum la fel..stiti voi ca in clubul acelora care au consumat droguri ..sau au alte probleme ..si vorbesc singuri despre temerile lor despre ce simt...despre cat sunt eu de pacatoasa...in speta... cred ca de acum inainte voi spune ..am citit si fac "mia culpa" si comentez si eu pe margine cat sunt de pacatoasa si cat de mult ma aseman cu cei pe care vreau sa ii schimb impreuna cu mine...Doamne ajuta! Last edited by Marilena B; 20.08.2011 at 17:33:17. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|