![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt "n" motive particulare pentru care o femeie este singura. Nu putem generaliza in nici un fel. Si in niciun caz ca sunt singure pentru ca sunt bune la suflet si dezinteresate material. Asta chiar m-a facut sa rad. :))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Am citit raspunsurile de mai sus si am observat ca nu se prea face diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie privita virginitatea.
Ce ne spune Biblia, care cuprinde "instructiunile de folosire a acestei vieti", pe care o avem de la Dumnezeu: 1.Cât despre cele ce mi-ați scris, bine este pentru om să nu se atingă de femeie. 2.Dar din cauza desfrânării, fiecare să-și aibă femeia sa și fiecare femeie să-și aibă bărbatul său. 3.Bărbatul să-i dea femeii iubirea datorată, asemenea și femeia bărbatului. 4.Femeia nu este stăpână pe trupul său, ci bărbatul; asemenea nici bărbatul nu este stăpân pe trupul său, ci femeia. 5.Să nu vă lipsiți unul de altul, decât cu bună învoială pentru un timp, ca să vă îndeletniciți cu postul și cu rugăciunea, și iarăși să fiți împreună, ca să nu vă ispitească satana, din pricina neînfrânării voastre. (I Corinteni,7) Optica s-a schimbat pentru ca rusinea nu mai exista si avem impresia ca totul ni se cuvine. Cum discutia se poarta pe un forum ortodox, am ales sa pun problema din punct de vedere ortodox, intrebandu-va totodata: care e scopul vietii? Pe scurt: mantuirea. Iar la mantuire nu ajungem doar daca avem bani, succes de tot felul, etc. As zice, chiar dimpotriva! |
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa-i intreb pe cei tineri, daca considera ca peste 20-30 ani vor vedea cu aceiasi ochi aceasta problema; sau datorita experientei acumulate, buna si rea, isi vor schimba optica in ceea ce priveste castitatea.
|
|
|||
|
|||
![]()
....asta si era SCOPUL...dar dvs. stiu ca banuiati!
|
|
||||
|
||||
![]()
fetele cuminți sunt cele mai la modă...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Credeti ca daca suntem in secolul XXI nu mai exista educatie, nu mai exista relatii defectuoase parinti-copii, pe care le vede tot omul, nu mai exista principiile Evangheliei, nu mai exista mantuire?! Nu stiu de ce fiecare generatie crede ca e mai cu mot, desfranarea, societatea stricata si corupta, relele obiceiuri, educatii si mentalitati, dorinta de a placea oamenilor au existat de cand lumea si pamantul, nu s-a schimbat nimic. Sincer, prefer sa traiesc in secolul XXI in Romania decat in primele secole crestine in Imperiul Roman... Si ma cam deranjeaza faptul ca unii considera ca pe acest topic sunt doua tabere: maturii care sunt pro virgintatii si tinerii care sunt contra. Eu sunt tanara si sunt pro, dar cu amendamentul ca este o virtute care trebuie cultivata ca un mijloc de a placea lui Hristos si de a implini o porunca, nu pentru a-i placea sau nu sotului sau pentru a-ti pastra sau nu casnicia sau pentru a nu le face rusine parintilor. Asa am fost invatata de mica si, in timp, am ajuns la concluzia ca este de folos.
|
|||
|
|||
![]()
Sigur, m-as insura cu o virgo intacta , dar nu-mi displace nici o domnita cu orizonturi mai deschise chiar daca nu tuturor , cu conditia sa accepte ca eu sunt capul si dansa sa fie un gat bland si bun!Numai bine!
|
|
||||
|
||||
![]()
Iertare,de multe ori ceea ce ne provoaca un puternic sentiment (inclusiv scarba) spune mai multe despre noi,cei care il traim,decat despre persoana care se presupune ca l-a declansat...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|