Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.08.2011, 19:57:20
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Aceleasi situatii erau si in urma cu 15 ani (cand eram in facultate). Fetele care se declarau virgine erau privite ca o "ciudatenie", ceva anormal.. Evident ca fie erau ridiculizate, fie li se ofereau sfaturi etc... Pe scurt, era o presiune in a reduce acea "anormalitate" care nu putea fi inteleasa nicicum pt ca nu mai exista un sistem real de valori la care societatea sa se raporteze.

Citat:
În prealabil postat de Azzuurra Vezi mesajul
Imi pare rau ca ti-am atacat pudoarea.

Si daca voi considera necesar, am sa detaliez orice, daca voi crede ca acel lucru "scarbos" va folosi cuiva.

Eu am vrut sa dau exact situatiile cu care se confrunta fetele care vor sa fie cuminti, in ziua de azi. Daca se nimereste ca o fata cuminte sa gaseasca o prietena la fel e cam o minune in ziua de azi.

Si probababil majoritatea se vor confrunta cu sfaturi: gen experienta, dar ce conteaza daca ajungi virgina, hormonii...... si fete "binevoitoare" le vor indemna numai la lucruri "folositoare".

In primul rand am vrut sa postez pentru Mia Mia, dar si pentru restu' fetelor, capcane de genu' se gasesc in orice loc. Numai sa faci pasul mare.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mai este martisorul la moda? alexdu Generalitati 14 29.08.2015 08:53:45
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 19.12.2012 23:17:02
Dragobetele saruta fetele shakalu1 Intrebari utilizatori 0 25.02.2010 18:02:17
Care va fi moda de anul acesta? Anca-Miha Generalitati 55 01.02.2009 07:11:19