![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]()
Asteptam explicatiile dvs. pe subiect. Versetele din Ioan 6:62, Ioan 16:28 si altele, vorbesc despre faptul ca Domnul Iisus Hristos a parasit slava cereasca, unde era impreuna cu Tatal. La acest aspect asteptam sa faceti referire.
Citat:
Citat:
P.S. Pentru putin divertisment, facem o proba? Alegeti dvs. orice pagina din Scriptura si eu va pun (din acea pagina) cel putin 3 intrebari la care nu stiti raspunde. Zic si eu. Poate ma insel. Citat:
Dar, ca sa raspund si la ceea ce intrebati acum: Domnul Iisus nu este un Dumnezeu ci este Dumnezeu. Ma confundati cu martorii lui Iehova, daca-mi puneti astfel de intrebari. Citat:
Citat:
Citat:
Versetele postate de dvs. nu va ajuta deloc in sustinerea teoriei nemuririi mortului (probabil asta voiati sa demonstrati). Daca doriti, deschideti (redeschideti) un topic pe tema aceasta si le vom explica (reexplica). Pana atunci, va ofer cateva versete clare despre starea omului in moarte: "Caci cel ce moare nu-si mai aduce aminte de Tine; si cine Te va lauda in locuinta mortilor"(Psalmul 6:5) "Nu mortii lauda pe Domnul si nici vreunul din cei ce se pogoara in locul tacerii"(Psalmul 115:17) "Caci nu locuinta mortilor Te lauda, nu moartea Te mareste si cei ce s-au pogorat in groapa nu mai nadajduiesc in crediciosia Ta."(Isaia 38:18) "Cei vii, in adevar, macar stiu ca vor muri,; dar cei morti nu stiu nimic"(Eclesiastul 9:5) "Tot ce gaseste mana ta sa faca, fa cu toata puterea ta! Caci in locuinta mortilor in care mergi, nu mai este nici lucrare, nici chibzuiala, nici stiinta, nici intelepciune!"(Eclesiastul 9:10). Nu va cer sa explicati aceste versete, pentru ca nu este nimic de explicat la ele. Sunt destul de limpezi in inteles. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|